"There's more to care"

FocusCura

FocusCura ontwikkelt slimme innovaties die de zorg helpen verbeteren. Zorginnovaties waarmee kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig en gelukkig kunnen leven. Samen met zorgorganisaties zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen deze innovaties kunnen gebruiken. Doet u ook mee?


FocusCura is in 2003 opgericht door dr. ir. Daan Dohmen. Als assistent in het bejaardenhuis werd hij geraakt door de afhankelijkheid en eenzaamheid die hij daar zag. Zijn droom: dat zorg via moderne technologie warm, menselijk, toegankelijk en betaalbaar blijft voor iedereen die het nodig heeft. Met een internationaal team van meer dan 120 mensen maken we die droom nu werkelijkheid.

Al ruim 150 organisaties in binnen- en buitenland zetten onze innovatieve producten in om hun zorgverlening te vernieuwen en verbeteren. We helpen hen intensief bij implementatie van de digitale zorgprocessen en trekken samen op als partners. Zo kan iedereen doen waar die goed in is. FocusCura de techniek en dienstverlening. Zorgorganisaties de zorg. Dankzij deze aanpak maken al meer dan 130.000 cliënten en patiënten dagelijks gebruik van onze innovaties.

In de eerste jaren van ons bestaan waren we een adviesbedrijf en hebben we tal van zorgorganisaties helpen omgaan met technologische vernieuwing. Andersom heeft FocusCura op deze manier de zorg door en door leren kennen.
 

Marktleider innovatie in de zorg

Maar we wilden niet aan de zijlijn blijven staan met adviezen. Inmiddels is FocusCura dan ook marktleider op het gebied van innovatie in de zorg. Met zelfontwikkelde innovatieve producten in vijf categorieën – thuismeten, beeldzorg, medicatiebegeleiding, woningtoegang en zorgalarmering - maken wij onze ambities waar.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: FocusCura B.V.
Website: http://www.focuscura.nl
E-mail: secretariaat@focuscura.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, ICT, Medical devices
Bezoekadres: Odijkerweg 1, 3972 NE Driebergen-Rijsenburg
Postadres: Odijkerweg 1, 3972 NE Driebergen-Rijsenburg
KvK: 30206773

CONNECT MET FocusCura


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0