Home Ons netwerk Partners Fresh Idea Factory

Fresh Idea Factory

Fresh Idea Factory BV is een jong bedrijf dat frisse ideeën omzet in mooie en gebruiksvriendelijke producten en concepten en deze samen met andere bedrijven naar de markt brengt. Focus ligt op producten die gezond gedrag, (zelf)zorg en selfmanagement van (oudere) patiënten bevorderen. Low-tech, easy-to-use, high-support.

De samenwerking met zorgpartners en gebruikers in een vroeg stadium van de productontwikkeling staat garant voor producten die aansluiten bij behoeften in de zorg, en die door patiënten begrepen en geaccepteerd worden. Obstakels bij marktintroductie zijn reeds tijdens het ontwikkel- en validatietraject weggenomen.
 

Technologie voor vitale mensen

Fresh Idea Factory wil preventie verbeteren, door het ontwikkelen van slimme technische producten en concepten. We ondersteunen mensen bij een gezonde leefstijl, in selfmanagement en zelfredzaamheid.
 

Technologie voor vitale gemeenschappen

Een leefbare buurt is er een waar mensen met elkaar verbonden zijn. Slimme en intuïtieve technische apparaten kunnen nieuwe verbindingen helpen ontstaan en op een laagdrempelige manier informele zorg en mantelzorg mogelijk maken.
 

Technologie voor vitale organisaties

We adviseren organisaties die kwaliteit willen toevoegen aan het leven van cliënten. Implementeren en borgen, tot techniek doet wat het moet doen .

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Fresh Idea Factory
Website: http://fresh-idea-factory.nl/
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Medical devices
Bezoekadres: Torenmolenlaan 67, 7241 VL, Lochem, Nederland
Postadres: Torenmolenlaan 67, 7241 VL, Lochem, Nederland
KvK: 55128483

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Victor Haze
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
v.haze@healthvalley.nl
+31683999327

Victor Haze

Health Valley Partners