Home Ons netwerk Partners Funding Solutions (voorheen Hezelbizz)

Funding Solutions (voorheen Hezelbizz)

Vakinhoudelijke kennis gebundeld met ICT-expertise

Onze business is het faciliteren van de uitgebreide subsidiedatabase Fundingcontrol (www.fundingcontrol.nl). Hierin vindt u een compleet overzicht van subsidies, fiscale stimuleringsmaatregelen, kredieten en fondsen. Deze informatie wordt dagelijks geactualiseerd door ons team van specialisten.
 
Als partner van Health Valley heeft u een inlog op Fundingcontrol. Daarom zouden wij graag kennis met u willen maken. We zijn benieuwd naar uw ervaring! Mocht u vragen hebben, dan kunnen wij u altijd helpen.
 
Wilt u met meerdere van uw collega’s gebruikmaken van onze database? Dat kan! En dat voor een gereduceerd tarief, omdat u partner bent van Health Valley. Wij gaan graag verder met u in gesprek over het gebruik en eventuele uitbreiding van uw account.
 
Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur, per telefoon of mail. Chatten kan ook! We horen graag van u!
 

Funding Solutions is in 2006 als Hezelbizz opgericht, ontstaan uit een samenwerking tussen Isatis en Hezelburcht. Onze team bestaat uit deskundige ICT- en informatiespecialisten met elk meer dan 10 jaar ervaring, een advies- en verkoopteam en administratieve ondersteuning. 

Wij zijn een creatief bedrijf, dat een krachtige combinatie bundelt van vakinhoudelijke kennis, praktijkervaring en ICT-expertise. In onze oplossingen staat de klant centraal. Met deze combinatie en uw vragen als uitgangspunt, bedenken en ontwikkelen we continue innovatieve online oplossingen voor subsidie- en andere financieringsvraagstukken.

Funding Solutions biedt een krachtige combinatie van subsidietechnische kennis, jarenlange praktijkervaring en ICT-expertise. We weten precies wat er in het subsidielandschap en bij onze klanten speelt. Met die kennis en uw vraag als uitgangspunt, ontwikkelen we innovatieve ICT-oplossingen voor subsidievraagstukken. Met de producten van Funding Solutions maakt u optimaal gebruik van de voor u beschikbare subsidieregelingen.

De producten van Funding Solutions zijn:
  • Fundingcontrol: Actueel en volledig zijn op het gebied van subsidies, fiscale stimulering, kredieten en fondsen? Met onze database Fundingcontrol blijft u goed geïnformeerd tegen een scherpe prijs. 
  • Timecontrol: Kom nooit meer in de knel met urenverantwoording voor o.a. WBSO en Horizon2020. Ons online systeem voor urenregistratie Timecontrol is afgestemd op compliance eisen van subsidieverstrekkers.
  • Flowcontrol: Zoekt u een digitaal subsidieloket op maat? Met ons product Flowcontrol kan iedere subsidie verstrekkende instantie haar subsidiegelden eenvoudig beheren.
  • Instroomscanner: Als u een nieuwe medewerker aanneemt, kunt u daarvoor premiekortingen of subsidies krijgen. Onze Instroomscanner brengt voor u per (nieuwe) medewerker alle relevante regelingen in beeld.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Funding Solutions (voorheen Hezelbizz)
Website: www.fundingsolutions.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Financieel advies
Bezoekadres: Berg en Dalseweg 122, 6522BW, Nijmegen, Nederland
Postadres: Postbus 31126, 6503 CC, Nijmegen, Nederland
KvK: 10044395

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Victor Haze
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
v.haze@healthvalley.nl
+31683999327

Victor Haze

Health Valley Partners