Growtivity

Growtivity is een bedrijf dat gestart is door mensen die vinden dat door het goed toepassen van de juiste technologie de zorg verbeterd wordt en betaalbaar kan blijven. Iedereen weet dat de zorgvraag toeneemt en daarmee dreigt onbetaalbaar te worden. Daar doen wij wat aan!
 

GrowFans

Niet alleen maken wij gebruik van de laatste, cloud, oplossingen om e-Health solutions te bouwen, we zorgen ervoor dat de oplossingen goed gebruikt worden. Juist die aandacht voor de gebruikers maakt het dat klanten ons graag zien komen. En niet alleen bij de eerste oplevering, nee we blijven continu de technologie innoveren. Soms wel tot 4 keer per jaar!
 

Design Thinking, Thinking Design

Alhoewel wij gestandaardiseerde oplossingen hebben in “bouwblokken” vorm, heeft u ook unieke kenmerken. Het gaat om uw (zorg) processen, uw manier van werken met de gebruikers-kenmerken van uw collega’s en uw patiënten of cliënten. Met behulp van het Design Thinking Process ontdekken wij hoe uw wereld eruit ziet en hebben wij de gelegenheid om u te inspireren; er is veel meer mogelijk dan u denkt. Dit alles heel praktisch ingestoken om zo snel mogelijk tot uw eerste prototype te komen. Immers Growtivity leeft van de maandelijkse inkomsten op de e-Health oplossingen dus ons is er alles aan gelegen om u niet alleen nú maar ook in de toekomst een tevreden gebruiker te laten zijn.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Growtivity
Website: www.growtivity.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, eHealth, ICT
Bezoekadres: Computerweg 22, 3542 DR, Utrecht, Nederland
Postadres: Computerweg 22, 3542 DR, Utrecht, Nederland
KvK: 63477045

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Ecosysteem directeur Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners