Home Ons netwerk Partners Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Als Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN University of Applied Sciences) investeren we in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.;

HAN BioCentre

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) biedt een opleidingsprogramma dat zich concentreert op ‘Life Science & Chemistry’. Het programma kent een aantal specialisten, onder wie moleculair biologen, gistingstechnologen, biochemici, microbiologen en specialisten in bio-informatica. In combinatie met de modern uitgeruste laboratoria heeft hun beschikbaarheid en kennis geleid tot de vestiging van een kleine onderzoeksorganisatie op het vlak van Life Sciences & Chemistry: HAN BioCentre.

Het HAN BioCentre is een expertisecentrum dat bedrijven, vooral kleine en middelgrote, de mogelijkheid biedt toegepast onderzoek te verrichten op het vlak van ‘Applied Life Sciences & Chemistry’. Toepassingsmogelijkheden van nieuwe instrumenten zijn een actueel thema binnen de gezondheidstechnologie.


Centre of Expertise Sneller Herstel

Het Centre of Expertise Sneller Herstel wil bijdragen aan het beter en/of sneller herstel van de patiënt waardoor deze optimaal presteert en participeert in de maatschappij. We hebben drie doelen voor ogen: Betere zorg (middel om betere gezondheid en kostenbeheersing te bereiken) Betere gezondheid (hoofddoel) Kostenbeheersing (tweede doel) Sneller Herstel richt zich vooral op het verbeteren van de diagnostiek, behandeling en zorg van patiënten in de neurologische en musculoskeletale revalidatiezorg. We gaan voor geïntegreerde zorg, met een focus op zelfmanagement, e-health en preventie. Onderzoek naar en het bevorderen van de doelmatigheid van paramedische en verpleegkundige interventies staan hierbij voorop.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Website: http://www.han.nl
E-mail: info@han.nl
Organisatietype: Kennisinstelling
Specialisatie: HBO
Bezoekadres: Ruitenberglaan 31, 6826 CC Arnhem
Postadres: Postbus 5171, 6802 ED Arnhem
KvK: 9091785

CONNECT MET Hogeschool van Arnhem en Nijmegen


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0