ICARA

ICARA is een gecertificeerde organisatie op het gebied van medische arbeidsrelevante expertises gericht op duurzame inzetbaarheid. Wij zijn in 2004 opgericht als onderdeel van de Sint Maartenskliniek en sinds 2012 verzelfstandigd. Bij ICARA werken onder andere arbeidsgeneeskundigen, arbeidsdeskundigen en medische casemanagers vanuit een multidisciplinair team.  

Onze unieke samenwerking met de Sint Maartenskliniek (locatie Nijmegen en Woerden) op het gebied van houding en beweging, onze ervaring en snelle en persoonlijk gerichte dienstverlening hebben al vele verwijzers en cliënten duidelijkheid kunnen geven. Inmiddels kunnen wij voor ieder vakgebied op meerdere locaties in Nederland een medische expertise realiseren.

Actief in Arbeid is een onderdeel van ICARA en biedt inzetbaarheidsprogramma’s aan waarbij werknemers begeleiding krijgen bij het verbeteren van de belastbaarheid en in de terugkeer naar werk. E- health biedt hierbij ondersteuning maar kan ook als separate interventie aangeboden worden.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: ICARA
Website: http://www.icara.nl/
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Reintegratie, Arbeidsongeschiktheid, WIA/WGA, Wet Verbetering Poortwachter, Preventie
Bezoekadres: Nijmeegsebaan 29, 6561 KE Groesbeek
Postadres: Postbus 9011, 6500 GM Nijmegen
KvK: 54246946

Maak connectie met ICARA


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0