Next generation care. Easy. Connect. Share.
Home Ons netwerk Partners Inmote MedTech

Inmote MedTech

Inmote MedTech ontwikkelt IT oplossingen voor de gezondheidszorg die de kwaliteit én efficiëntie significant verhogen.  Onze oplossingen zijn altijd schaalbaar, eenvoudig te implementeren en uiteraard gemakkelijk toe te voegen aan uw budget.

Met onze meest recente producten W+ (efficiënte en consistente wonddocumentatie, incl. foto’s) en MediCall (veilig videobellen én foto’s maken) tillen we de wond zorg naar het volgende niveau. We brengen de zorg dichterbij alle belanghebbenden door het digitaliseren en standaardiseren van documentatie en communicatie. Hiervoor bieden wij zelf ontwikkelde software en alom reeds toegepaste hardware – desktops, tablets, smartphones en het web.

Al onze services zijn zeer goed beveiligd, omdat we begrijpen dat alle informatie gevoelig is en dus ook als zodanig verwerkt en opgeslagen dient te worden.

Easy.

We ontwikkelen en implementeren nieuwe software, die we combineren met bestaande, bewezen en in veel organisaties al aanwezige technologie – tablets, smartphones en desktops. Onze producten en service zijn eenvoudig te verkrijgen, te implementeren en te gebruiken. We bieden binnenkort zelfs eenvoudige online registratie, waarna het direct plug & play is. Onze zeer eenvoudige user interface kan door eenieder bediend worden en vereist geen enkele training.

Connect.

Ons beveiligde online platform in de cloud verbindt direct alle gebruikers binnen een organisatie én tussen verschillende organisaties – indien gewenst. Op die manier biedt onze service een verbonden gemeenschap van experts. Bovendien bieden we organisaties zo de mogelijkheid om hun systemen eenvoudig en snel op ons platform aan te sluiten.

Share.

Al onze gebruikers kunnen hun informatie veilig delen met andere belanghebbenden, zowel binnen hun organisatie als met bevoegde externe individuen en organisaties.

Onze service in een notendop

Een thuiszorgmedewerker bezoekt een patiënt. Deze kan onze app gebruiken, die hardware onafhankelijk werkt, om het Burger Service Nummer (BSN) van de patiënt in te voeren. De app haalt dan alle patiënt gegevens op uit de database – maar bewaart het niet permanent op het toestel. Nu kan een foto genomen worden van de wond(en). Ook kan de medewerker een digitaal wondformulier invullen.

Daarna is het drukken op de verzendknop de laatste stap voordat alle nieuwe informatie toegevoegd is aan het patiëntendossier in de database en automatisch verwijderd van het apparaat. Nu kan het overal ter wereld door elke bevoegde persoon bekeken worden met behulp van ons web portaal.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Inmote MT B.V.
Website: http://www.inmotemt.nl/
E-mail: info@inmotemt.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, eHealth, ICT
Bezoekadres: Hengelosestraat 541, 7521 AG Enschede
Postadres: Hengelosestraat 541, 7521 AG Enschede
KvK: 60428295

CONNECT MET Inmote MedTech


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0