Home Ons netwerk Partners IPecunia Patents

IPecunia Patents

Wie slim is, denkt na. Over de juridische bescherming van kennis, uitvindingen en technologie. Anders gaat een ander er met uw succes vandoor. U heeft passie voor uw vak en investeert veel tijd en geld in uw idee of onderzoek. Wellicht staan er investeerders achter u, die net als u resultaat willen zien. Dan is het goed om na te denken over de bescherming van uw intellectuele eigendom. Voor veel investeerders is een octrooi zelfs een voorwaarde om zaken te doen. Is uw product of proces uniek? Een octrooi kan het aantonen en beschermen.

Een goede octrooistrategie kan uw bedrijf helpen om succesvol te zijn. Maar alleen als een octrooi past bij de omvang, aard en doelstellingen van uw onderneming. Wat zijn de reële risico’s? Is het product na te maken? Of is uw uitvinding prima geheim te houden?

IPecunia Patents adviseert strategisch, kritisch en eerlijk. We zijn gespecialiseerd in life science, biotechnology, food & feed en chemie, begrijpen uw business en spreken uw taal. We weten onze juridische weg wereldwijd te vinden om, samen met u, uw positie te versterken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: iPecunia Patents BV
Website: https://www.ipecunia.com/
E-mail: info@ipecunia.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, IP Advies
Bezoekadres: Rijksweg Zuid 8, 6131 AN Sittard
Postadres: Postbus 593, 6160 AN Geleen
KvK: 12064214

CONNECT MET IPecunia Patents


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0