Home Ons netwerk Partners Isatis Health

Isatis Health

Isatis Group bestaat uit meerdere business units. Elke unit heeft kennis van een speciaal vakgebied
Dagelijks werken wij met meer dan 160 collega's binnen deze business units aan unieke ICT-oplossingen voor uiteenlopende markten.
 
Isatis Group heeft zijn oorsprong in de software-ontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen en externe klanten. Iedere business unit is product georiënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design, security of software development: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig!
 

Isatis Health

Isatis heeft jarenlange ervaring binnen de farmaceutische bedrijfskolom in Nederland. Vanuit deze kennis is rond 2008 een samenwerking ontstaan met de Nederlandse Apothekers Coöperatie (Napco), voor de ontwikkeling van een declaratieportaal voor de nieuwe dagprijs-systematiek in de zorg.

Dit project is de basis geweest voor het NControl project dat begin 2010 gestart is en heeft geleid tot de oprichting van Isatis Health en NControl BV.  Deze samenwerking ontwikkelt het hart van het systeem dat online ondersteuning biedt aan de moderne onafhanklijke apotheek.

Op dit moment werken meer dan 50 professionals bij Isatis Health aan de doorontwikkeling van dit apothekersplatform. Het dedicated development team bestaat uit diverse architecten, testers, functioneel ontwerpers, security officers, DBA's en software ontwikkelaars.
 
Eind 2017 zijn er meer dan 800 apotheken aangesloten op het NControl-systeem. Miljoenen vestrekkingen vormen de basis van de NControl-applicaties. Real-time koppelingen met apotheken worden meer dan 25 keer per seconde aangeroepen. Het NControl-systeem vormt het hart voor tal van andere farmaceutische projecten, zoals een declaratieplatform (NCasso), het grootste online medische warenhuis (Leef) en mobiele applicaties (NCare en de Medicijnkluis).

Isatis Care

Isatis Care richt zich specifiek op de ontwikkeling van kwaliteitsoplossingen met unieke content op het gebied van zorg en preventie. Middels deze oplossingen streeft Care ernaar om het werkproces van (zorg)professionals zo goed mogelijk te ondersteunen en de zelfredzaamheid van burgers te vergroten. 

Met een multidisciplinair team, bestaande uit acht Nederlandse werknemers en één collega in Bosnië, wordt al ruim tien jaar dagelijks gewerkt aan ICT-oplossingen op het gebied van zorg en zelfredzaamheid.

Isatis Care ziet samenwerking als een belangrijke meerwaarde. Zo wordt voor de Sociale Kaart intensief samengewerkt met Stichting MEE. De Gifwijzer is ontwikkeld in samenspraak met Veiligheid NL en wordt aanbevolen door het Oranje Kruis en het Rode Kruis.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Isatis Health
Website: http://www.isatis.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, Farma, ICT
Bezoekadres: Keizer Karelplein 32, 6511 NH, Nijmegen, Nederland
Postadres: Keizer Karelplein 32, 6511 NH, Nijmegen, Nederland
KvK: 9133018

Social

oktober 09, 2017

Expertmeeting privacy en AVG

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Victor Haze
International ecosystem director Health Valley Netherlands
v.haze@healthvalley.nl
+31683999327

Victor Haze

Health Valley Partners