Meeùs

Meeùs geeft onafhankelijk verzekeringsadvies, maar is vooral een mensenbedrijf. Elk mens is uniek, ieder met een eigen verhaal. Daarom luisteren wij naar wat u belangrijk vindt. Alleen dan kunnen we persoonlijk advies geven over risico’s, hoe deze te voorkomen en mogelijk te verzekeren. Dat regelen we graag, met grondige kennis van zaken. Zo helpen wij u verder.

Met ongeveer 65.000 zakelijke en 300.000 particuliere klanten behoort Meeùs tot de top 3 verzekeringsadviseurs in Nederland. Onze specialisten zijn thuis in sectoren, zoals Bouw & Infra, Gezondheidszorg & Welzijn, Industrie en Transport, Handel & Logistiek. We adviseren u ook over uw pensioen, zorgverzekering en hypotheek. Het zijn belangrijke financiële beslissingen waarover we u graag persoonlijk adviseren.
 

Meeùs Gezondheidszorg

Naast het beheersbaar maken van bestaande risico’s zijn onze adviseurs gespecialiseerd in het in kaart brengen en beoordelen van toekomstige risico’s. Want de zorg- en instellingenmarkt is enorm in beweging. Allerlei nieuwe technologieën en diagnostische instrumenten, nieuwe zorgconcepten en een meer ketengerichte benadering zijn ontwikkelingen die ook op verzekeringstechnisch gebied om nieuwe oplossingen vragen. Doordat wij rechtstreeks toegang hebben tot de Nederlandse Assurantiebeurzen, maar ook tot de internationale assurantiebeurzen zoals Lloyds of Londen, kunnen wij samen met verzekeraars maatwerkproducten voor uw specifieke risico’s ontwikkelen. Daarnaast bieden wij medische instellingen en Life Sciences bedrijven ondersteuning bij de behandeling van de (medische) aansprakelijkheidsschaden. De claims die hieruit voortvloeien wikkelen wij zelfstandig af, waarbij wij als een van de weinigen in Nederland claimshandlings-bevoegdheid hebben van Lloyds of London.

Wij kunnen ook adviseren en bemiddelen m.b.t. 
  • medische aansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid
  • bedrijfsaansprakelijkheid bestuurders en commissarissen/toezichthouders
  • aansprakelijkheid medisch wetenschappelijk onderzoek met mensen complexe medische apparatuur electronica en beveiligingsinstallaties medisch wagenpark, trauma-heli's, ambulances en patientenvervoer risicomanagement advies

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Meeus
Website: https://meeus.com/vestigingen/arnhem
E-mail: info@meeus.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Financieel advies
Bezoekadres: Kerkenbos 1061, 6546 BB Nijmegen
Postadres: Postbus 4100, 6803 EC Arnhem
KvK: 20009028

Social

Health Valley Partners

RSS 2.0