Zorgen doe je samen met HalloZorg.

Een nieuwe kijk op de zorg in een handige app.

Home Ons netwerk Partners Movements Group

Movements Group

In een wereld die sterk verandert, richt Movements Group zich op technologische innovatie. Daarbij worden duurzame producten en diensten ontwikkeld die maatschappelijk relevant zijn op vele gebieden. De pragmatische werkwijze gericht op onderzoek, ontwikkeling en marktbenadering leidt tot een tastbaar resultaat op veel delen van het maatschappelijk leven, rekening houdende met mensen en hun omgeving.

Dagelijks, grootschalig en internationaal worden innovaties van Movements Group benut. De activiteiten richten zich op diverse markten waar software en hardware het verschil kunnen maken. Deze zijn voornamelijk gericht op de sectoren energie, mobiliteit en zorg.

Enkele oplossingen en diensten en producten waar wij aan werken:

  • EV-Box
  • Efficiënte generatoren
  • Bouw
  • Industrie monitoring
  • Conversation wizards
  • Oplossingen voor spoorwegen
  • Rendement management
  • Energie management
  • Hallo Zorg
  • Track and Trace

Hallo Zorg

Ook in de zorg kan innovatie een steentje bijdragen. HalloZorg is een nieuwe visie op de zorg, waarbij samenwerking voorop staat. Via een online platform worden verschillende betrokken partijen zoals familie, vrienden en zorgprofessionals bij elkaar gebracht. Alle betrokkenen blijven op de hoogte en dragen op eigen wijze hun steentje bij aan het welzijn van de betrokkene.

Iedere gebruiker kan zelf bepalen welke modules zij nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het delen van berichten en foto’s, een groepsagenda, een tijdslijn, een logboek en taken. Daarnaast kan er ook domotica gekoppeld worden om zorg eenvoudiger te maken. Naast de software voor de desktop applicatie heeft Movements Group ook een app ontwikkeld die ervoor zorgt dat het platform eenvoudig met iedere smartphone te gebruiken is. Zo vormt HalloZorg de ideale hulp bij de dagelijkse zorg.

hallozorg.png

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Movements Group
Website: www.movements.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Bouw en elektrotechniek, Domotica, eHealth, Gezondheid & Welzijn, Huisvesting & Faciliteiten, ICT, Medical devices, Research & Development
Bezoekadres: Zomertaling 3, 6601 DW, Wijchen, Nederland
Postadres: Zomertaling 3, 6601 DW, Wijchen, Nederland
KvK: 17186810

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Koen van den Hurk
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
k.vandenhurk@healthvalley.nl
+31612092409

Koen van den Hurk

Health Valley Partners