AI-gedreven chatbot coach voor Crohn’s, colitis en IBS patiënten
Home Ons netwerk Partners Nori Health

Nori Health

Het probleem & de oplossing

Nori Health is een digitaal therapie programma van 6 weken voor mensen die leven met IBD / (chronisch) IBS, en met bijbehorende symptomen zoals vermoeidheid, stress, verstopping, angsten, onzekerheid en pijn.

Het merendeel van deze patiënten geeft aan een groot tekort te hebben aan persoonlijke ondersteuning tussen doktersbezoeken in om de kwaliteit van leven te optimaliseren.

In een periode van 6 weken krijgen patiënten onbeperkt toegang tot gesprekken met Nori. Zij is een chatbot, of een computer-aangedreven coach. Dit stelt haar in staat om met duizenden mensen tegelijkertijd te praten. Nori helpt mensen om leefstijl gedrag te ontdekken en te veranderen welke een directe impact hebben op de ziekte-gerelateerde symptomen en de kwaliteit van leven.

Nori coacht mensen in een tweeledig programma dat zich concentreert op het verbeteren van fysieke gezondheid en mentaal welzijn. Er zijn praktische onderwerpen zoals dieet, beweging en hydratatie. Daarnaast is er een meer holistische aanpak gericht op acceptatie, openheid en mentale stabiliteit. Met als doel een optimaal kwaliteit van leven.

Het bedrijf

Nori Health werd opgericht in Nederland in december 2017. Het programma werd succesvol getest in samenwerking met de CCUVN in january 2019. Nori Health werd genomineerd voor verschillende prijzen, inclusief startup finalist bij The Next Web (2018), Accenture Innovation Awards (2018) en Future Healthcare Awards (2018).

Partnership mogelijkheden

Nori Health start in Q4 2019 met pilot programma’s en bereidt verschillende onderzoeksprojecten voor. Pilots worden opgezet met vroege klanten zoals ziekenhuizen, verzekeraars en farmaceutische bedrijven.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Nori Health
Website: https://norihealth.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth
Bezoekadres: De Corridor 5C, 3621 ZA, Breukelen, Nederland
Postadres: De Corridor 5C, 3621 ZA, Breukelen, Nederland
KvK: 75097311

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Ecosysteem directeur Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners