Open Line

ALTIJD DE IDEALE CLOUDMIX...

Het inzetten van (hybride) cloud diensten in sociaal, maatschappelijk en juridisch 'lastige'​ omgevingen vraagt om vertrouwen en zekerheden. De zorg, de overheid en de financiële sector bijvoorbeeld stellen hoge eisen aan de bescherming van gegevens. Over de techniek of de voordelen van de cloud wordt veel geschreven en we kunnen u er veel over vertellen, maar u vertrouwt óns en niet een anonieme cloudprovider uw waardevolste bezit toe: uw bedrijfsdata! U eist dan terecht garanties van ons.

Beschikbaarheid, veiligheid en performance zijn uitermate belangrijk. In de veranderende wereld wordt samenwerken echter steeds belangrijker. En bij het begrip cloud hoort zeker ook virtueel kunnen samenwerken. Samenwerken verandert ook hoe we zorg verlenen. Netwerkzorgorganisaties en regionale samenwerking vraagt om verbinding. Verbinding van IT, Cloud(s) maar bovenal ook verbinden van mensen en veilig uitwisselen van gegevens tussen mensen en systemen. Met onze oplossingen voor de zorg verbinden we mensen met elkaar en dragen we bij aan het verbeteren van de zorg en de communicatie tussen zorgprofessionals, over en met patiënten. Ons Virtueel MDO, Patientenportaal, Vendor Neutral Archive, Managed Care en Clinical Viewer as-a-service, zijn een waardevolle aanvulling op al onze Trusted Cloud dienstverlening.

Onze certificeringen zoals ISO 27001, NEN 7510, ISO 9001 of de ISAE3402 type II verklaring en hoe we handelen in het kader van de AVG (GDPR; General Data Protection Regulation), zijn ons inziens een goede basis voor een 'vertrouwensrelatie';​ Uw data in vertrouwde handen? Uiteraard, maar vertrouwen begint met een 'klik' tussen mensen. Het 'leven' in de cloud is zoals het echte leven,het komt uiteindelijk aan op het geven van vertrouwen, vertrouwen in wat we doen, niet doen en uitstralen, en niet om wat we u beloven. Cloud infrastructuur ontwikkelt zich richting een utility, net zo vanzelfsprekend en overal beschikbaar als water uit de kraan of stroom uit het stopcontact, maar is meer dan techniek alleen! Open Line Trusted Cloud - de ideale cloudmix en dienstverlening met een gezicht.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Open Line
Website: www.openline.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT
Bezoekadres: Amerikalaan 90, 6199 AE, Maastricht-Airport, Nederland
Postadres: Amerikalaan 90, 6199 AE, Maastricht-Airport, Nederland
KvK: 14069815

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners