Home Ons netwerk Partners Orange M-Health B.V.

Orange M-Health B.V.

Pinktrainer is een initiatief van de Orange M-Health BV ondernemers Monique van Dijk en René Loek. Met Pinktrainer introduceren zij een behandel- en researchplatform voor het ondersteunen van curatieve borstkankerzorg en het verlenen van revalidatietherapie d.m.v. het inzetten en monitoren van gepersonaliseerde beweeginterventies en voedingsrichtlijnen. De applicatie bestaat enerzijds uit een data-entry portal/dashboard voor zowel het oncologische medisch team als de behandelende oncologie fysiotherapeut en een app voor patiënten. Anderzijds bestaat het uit een researchportal waar 100% kwalitatief waardevolle verzamelde data (medisch, paramedisch en patiëntfeedback) in onderlinge relatie kunnen worden geanalyseerd. De data uit het gehele behandeltraject/zorgketen, inclusief laboratoriumdata worden middels een in het platform opgenomen entrymethodiek die voldoet aan de Europese standaard verzameld.

Door diverse tools in de app en het dashboard is volledige monitoring van patiënt en de uitvoering van de beweeginterventies (Evidence based) en voedingsrichtlijnen geoptimaliseerd. Tevens is het instrumentarium aanwezig om de voortgang en status van de curatieve behandeling, de impact hiervan op de patiënt, in samenhang met het advies vanuit de therapeut te bewaken. Het dashboard en de app zijn specifiek en tot in details gericht op alle aspecten van borstkankerzorg en de hierbij patiëntgerelateerde kenmerken en complicaties.

Doelgroep

Pinktrainer is beschikbaar voor ziekenhuizen met een intramurale fysiotherapiepraktijk, extramurale fysiotherapiepraktijken en bewegingscoaches. Tevens is er een mogelijkheid voor gebruik voor kennisnetwerken of researchers. De distributie is wereldwijd georiënteerd.

Unieke proposities

René Loek vertelt “door de gerichte keuze van alle onderdelen van Pinktrainer faciliteert het de praktische uitvoering van de laatste research rond beweeg- en voedingsinterventies bij kanker. Het is daarmee met geen enkel ander programma vergelijkbaar.

Pinktrainer is volledig onderscheidend in het kunnen verlenen van bewegings- en voedingsbegeleiding bij borstkanker in elke fase van de behandeling vanaf diagnose.

De research gericht op ‘Cost-effectiveness in breastcancer treatment’ toont aan dat het inzetten van beweeginterventies een positief effect heeft op het reduceren van kosten in het totale zorgtraject. Door de specifieke parameters voor o.a. intensiteitbepaling en bewaking kan de therapeut nog meer gepersonaliseerde beweegprotocollen opstellen. Wij durven te stellen dat juist dit een bijdrage zal leveren de kwaliteit van de zorgverlening omhoog te brengen en daarmee aan het verder reduceren van kosten. Value based Healthcare!”

Monique vertelt over de ervaringen met een groot oncologienetwerk dat gebruik gaat make van Pinktrainer. “Als je na een demonstratie de feedback krijgt dat Pinktrainer de EBP van de oncologie fysiotherapeut optimaliseert en daarmee verbeterde patiëntzorg ondersteunt is dat het mooiste compliment dat je kunt krijgen! Dat is naast een betere toegankelijkheid voor de patiënt precies wat we wilden toevoegen aan deze mooie zorgverlening!”

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Orange M-Health B.V.
Website: www.pinktrainer.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, Food, Gezondheid & Welzijn
Bezoekadres: Spoelsterstraat 10, 7481 KG, Haaksbergen, Nederland
Postadres: Spoelsterstraat 10, 7481 KG, Haaksbergen, Nederland
KvK: 71932186

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Dorine Pluimers
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
d.pluimers@healthvalley.nl
+31651551076

Dorine Pluimers

Health Valley Partners