Plasmacure

Wij zijn een medtech startup in Eindhoven en hebben in korte tijd met een toegewijd team van ondernemers en specialisten een innovatieve behandelmethode voor genezing van chronische wonden ontwikkeld: de koud-plasma pleister. Dit is een elektronische pleister die ervoor moet zorgen dat de wond sneller en beter geneest tegen minder kosten dan bij huidige technieken. Wij werken vanuit onderlinge inspiratie en gedeelde kennis aan dit nieuwe product. Ons doel daarbij is om minstens 200 patiënten te behandelen verdeeld over meerdere klinieken.
 

Pleister

De elektronische pleister is de bron van het koud-plasma dat de bacteriën doodt en de wondgenezing stimuleert. Het unieke aan het pleister concept is dat deze flexibel is en daardoor goed aansluit op de wond. Dit is essentieel voor een effectieve behandeling. De pleister wordt over de wond heen geplaatst en aangesloten op de pulser. Na de korte behandeling die typisch 1 minuut duurt, wordt de pleister weer verwijderd. De pleister is zo ontworpen dat hij geschikt is voor eenmalig gebruik. De behandeling is pijnloos.

Pulser

De pulser levert de spanning aan de pleister. Bediening is heel eenvoudig: druk op de knop en de behandeling start, en op een display is de duur van de behandeling te volgen. De pulser houdt continu de spanning in de gaten en schakelt automatisch af indien er zich onregelmatigheden zouden voordoen. De pulser wordt steeds hergebruikt en gaat vele jaren mee.
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Plasmacure
Website: www.plasmacure.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Medical devices
Bezoekadres: High Tech Campus 12, 5656 AE, Eindhoven, Nederland
Postadres: High Tech Campus 12B, 5656 AE, Eindhoven, Nederland
KvK: 6007400

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners