From Research to Product

R2Pro

"Wij willen medische productideeën naar de markt brengen zodat ze komen waar ze horen: bij de gebruikers!”

 

Onze stijl?

Enthousiast, professioneel en ondernemend, dat is R2Pro. Voor nieuwe product ideeën mag u ons wakker maken, daar willen wij altijd wel mee aan de slag! Wij zorgen voor een goede balans tussen eisen, haalbaarheid en een commercieel voordeel voor onze klant. We denken mee met onze klant, geven duidelijk aan als we ergens wel of niet in geloven en zijn bereid verantwoordelijkheid te nemen en risico te dragen. We betrekken de eindgebruiker vroegtijdig in het ontwerpproces en brengen in een zo kort mogelijke periode en met minimale risico's uw product op de markt!

Wat doen wij?

R2Pro helpt u groeien! Wij ontwikkelen samen met u en een team van experts, medische producten volgens de R2Pro-methode. De ontwikkeling van uw product wordt een ervaring vol passie, avontuur, concrete resultaten en bovendien een creatieve samenwerking.

Wanneer voor ons kiezen?

Niet elk bedrijf dat een product wil ontwikkelen beschikt over de kennis om dit te doen of heeft maar een deel van de benodigde kennis in huis. Door goede samenwerking met onze klanten kunnen wij een service op maat bieden. Alle reden om contact met ons op te nemen.

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: R2Pro B.V.
Website: www.r2pro.nl
E-mail: operations@r2pro.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Business development, Consulting, Medical devices
Bezoekadres: Croesinckplein 24-26, 2722 EA Zoetermeer
Postadres: Croesinckplein 24-26, 2722 EA Zoetermeer
KvK: 27313781

CONNECT MET R2Pro


Social

Publicatiedatum: september 18, 2018

Win een blik in de toekomst!

Health Valley Partners

RSS 2.0