innovatie begint bij het delen van kennis
Home Ons netwerk Partners Stedendriehoek Innoveert

Stedendriehoek Innoveert

Wie zijn wij?

Stedendriehoek Innoveert is het aanspreekpunt voor ondernemers met een innovatievraag. We zijn een ondernemersnetwerk. Enkele honderden bedrijven uit de regio nemen deel. Er is geen lidmaatschap nodig om deel te nemen. Bovendien is onze dienstverlening gratis.Naast een bestuur dat bestaat uit ondernemers werken er voor Stedendriehoek Innoveert innovatiemakelaars en adviseurs. Gezamenlijk ondersteunen wij uw innovatie-idee van start tot finish. Ook begeleiden we businesscases en denken we mee over de financiering van uw project.

Wat doen wij?

Stedendriehoek Innoveert helpt ondernemers bij hun innovatievragen en reikt ondernemers kansen aan om hun idee te versnellen en te realiseren.In feite komt het erop neer dat wij de expertise om de ondernemer heen organiseren.Daardoor komen plannen sneller van de grond en neemt de kans op omzetverhoging toe. Wij organiseren het 'toeval' zodat een innovatie ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Voor wie?

Stedendriehoek Innoveert is er voor bedrijven uit de Stedendriehoek. Groot en klein, waarbij uw bedrijf in ieder geval enkele medewerkers telt. De nadruk ligt op het MKB en de maakindustrie.Het gaat verder om bedrijven die plannen hebben, of bezig zijn met vernieuwingen, verbeteringen en innovaties. Deze bedrijven realiseren zich dat je zoiets niet alleen doet, maar vaak met anderen. Voor vragen van bedrijven die vernieuwen staan wij graag klaar. Neem contact op met Stedendriehoek Innoveert. Of bezoek eens een van onze innovatiebijeenkomsten. Wij zorgen ervoor dat u 'collega's' van andere bedrijven ontmoet die met dezelfde vragen rondlopen. Ook kunt u in contact komen met mogelijk nieuwe klanten.

Hoe werken wij?

Stedendriehoek Innoveert kan u helpen bij de ontwikkeling van uw idee, het aanreiken van kansen tot en met de realisatie van het eindproduct.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Stedendriehoek Innoveert
Website: http://www.stedendriehoekinnoveert.nl
Organisatietype: Netwerkorganisatie
Specialisatie: Netwerkorganisatie
Bezoekadres: Ecofactorij 18, 7325 WC, Apeldoorn, Nederland
Postadres: Postbus 10209, 7301 GE, Apeldoorn, Nederland
KvK: 8185127

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Dorine Pluimers
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
d.pluimers@healthvalley.nl
+31651551076

Dorine Pluimers

Health Valley Partners

RSS 2.0