Home Ons netwerk Partners Stichting Proscoop

Stichting Proscoop

Progez en Caransscoop vormen samen Proscoop. Door elkaars expertise te bundelen spelen we efficiënt in op de veranderingen in het zorglandschap. Als maatschappelijke organisaties leveren we een essentiële bijdrage aan een sterke en goed georganiseerde eerste lijn. We zetten onze kennis en expertise in om in de regio’s daadwerkelijk de zorg op de juiste plek te realiseren en de gezondheid van inwoners te bevorderen. Onze blik richt zich op de veranderde klantenvragen. Dat vraagt om een nieuwe manier organiseren en werken met bijpassende inzet van onze medewerkers.

Wij bouwen samen met het veld aan duurzame samenwerkingsverbanden met onze lokale en regionale partijen in zorg en welzijn. Dat doen we met kleinschalige advies- en projectteams die gebiedsgericht werken in Drenthe/Flevoland, Zwolle/Salland/Vechtdal, Apeldoorn/Zutphen /Achterhoek en Arnhem.

Specialismen

Samen werken aan betaalbare zorg in de buurt, multidisciplinaire samenwerking met ketenpartners, de eerste lijn is hoofddoelgroep en verbinden domeinen preventie, cure en care. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Stichting Proscoop
Website: http://www.proscoop.nl/
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Gezondheid & Welzijn
Bezoekadres: Lage Bergweg 10, 7361 GT, Beekbergen, Nederland
Postadres: Lage Bergweg 10, 7361 GT, Beekbergen
KvK: 0812625

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Koen van den Hurk
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
k.vandenhurk@healthvalley.nl
+31612092409

Koen van den Hurk

Health Valley Partners