Home Ons netwerk Partners Stichting ReumaNederland

Stichting ReumaNederland

Een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen, dat is de missie van het Reumafonds. Wij financieren onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek, geven voorlichting en ondersteunen patiëntenactiviteiten. En we komen op voor de belangen van mensen met reuma bij politiek, zorg en andere maatschappelijke instanties.

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen. Reuma komt op alle leeftijden voor, er zijn ook kinderen met een vorm van reuma. Bijna 2 miljoen mensen leven dagelijks met pijn, stijfheid en vermoeidheid als gevolg van hun ziekte. De meeste vormen van reuma zijn behandelbaar maar niet te genezen.

In ons bijna 85-jarig bestaan is grote vooruitgang geboekt. Deze vooruitgang is mede te danken aan onze vele donateurs en vrijwilligers. Met hun steun financiert het Reumafonds onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak en behandeling van reuma. Voor veel aandoeningen zijn inmiddels betere behandelmethoden ontwikkeld. Maar we zijn er nog niet. Er is nog veel geld nodig voor onze strijd voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Stichting ReumaNederland
Website: http://www.reumanederland.nl/
Organisatietype: Kennisinstelling
Specialisatie: WO
Bezoekadres: Jan van Breemenstraat 4, 1056 AB, AMSTERDAM, Netherlands
Postadres: Jan van Breemenstraat 4, 1056 AB, AMSTERDAM, Netherlands
KvK: 40408531

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Ecosysteem directeur Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners