Home Ons netwerk Partners Stichting United Economy

Stichting United Economy

United Economy faciliteert – middels een onderling betaalmiddel – het ontstaan van een hechte economische gemeenschap gericht op het creëren van echte waarde. 

Een eigen onderlinge economie creëren

In de United Economy doen we zaken met elkaar met een onderling betaalmiddel. Zo creëren we een extra schil bovenop de bestaande euro-economie. Onbenut potentieel van mensen en bedrijven komt zo alsnog tot bloei. Dit onderlinge betaalmiddel kent geen rente en is gedekt door échte waarde: de goederen en diensten van bedrijven. Daardoor is het per definitie vrij van speculatie.

Netwerk van bedrijven gericht op echte waarde United Economy is een landelijk netwerk van duurzame koplopers, mkb-bedrijven en zelfstandig professionals. Onze founders en samenwerkingspartners zijn o.a. Koffiebranderij Peeze, Moonen Packaging, Gulpener Bierbrouwerij, Mudjeans, Nugde en De Groene Zaak.

MKB-bedrijven, start-ups, zelfstandig professionals, en maatschappelijke instellingen kunnen meedoen. Lees op www.unitedeconomy.nl hoe het precies werkt. Daar lees je ook o.a. hoe het werkt met belastingbetaling, hoe de ’restrisico’s’ zijn afgedekt etc. 

Intrinsieke motivatie als vertrekpunt

United Economy is onderdeel van United by Passion (www.unitedbypassion.com). Een breder platform waar het niet alleen gaat om anders zaken doen, maar ook om anders organiseren, besturen, werken en leven. De visie van United by Passion is dat de transitie naar een toekomstbestendige samenleving vraagt om de intrinsieke motivatie van alle betrokkenen.

In verbinding met: United by Passion

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Stichting United Economy
Website: http://www.unitedeconomy.nl
Organisatietype: Netwerkorganisatie
Specialisatie: Financieel advies, Netwerkorganisatie
Bezoekadres: Ulvenhoutstraat 60, 6843 RG, Arnhem, Nederland
Postadres: Ulvenhoutstraat 60, 6843 RG, Arnhem, Nederland
KvK: 68974957

Social

december 14, 2018

United Economy in Nijmegen

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners