een community voor cocreatie van innovaties in zorg en welzijn
Home Ons netwerk Partners Stichting Zorginnovatie Nederland

Stichting Zorginnovatie Nederland

ZorgInnovatie.nl is een open platform en community. Iedereen kan hier ideeën delen en bijdragen aan de ontwikkeling van ideeën van anderen. Samen versnellen we innovatie in zorg en welzijn. Onze belangrijkste drivers zijn ‘Verbinden’ en ‘Versnellen’.

Versnellen & verbinden

Verbinden

We verbinden bestaande structuren en innovatienetwerken in de zorg door het stimuleren van kennisdeling en intensieve samenwerking. Zorginnovatie.nl is een online community ondersteund door een sterk platform met relevante stakeholders.

Versnellen

Versnellen van innovatie gebeurt vanuit de community, die waardevolle suggesties of inhoudelijk commentaar geeft. We maken inzichtelijk waar de behoeften liggen en koppelen die aan relevante actoren of organisaties.

Aanpak

Veel partijen zijn op zoek naar ideeën of innovaties. Om ze te ondersteunen, voor een investering of omdat ze hun zorgverlening willen verbeteren. Andersom zijn ondernemers of startups op zoek naar partners. ZorgInnovatie helpt om deze vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Door een online platform en actieve matchmaking.

Vraag en aanbod

Vraag articulatie

We werken nauw samen met zorginstellingen, zorgverzekeraars, investeerders en dienstverleners die op zoek zijn naar innovaties. Ook organiseren we challenges om innovaties in een specifiek domein te stimuleren.

Aanbod creatie

Innovaties weten Zorginnovatie.nl te vinden en melden zich online aan. Daarnaast scouten en screenen we actief relevante innovaties voor onze partners of externe opdrachtgevers.

Partners

ZorgInnovatie is een samenwerking van regionale innovatienetwerken, waaronder: Amsterdam Economic Board, Economic Board Utrecht, Expertisecentrum Innovatieve Zorg en Technologie (EIZT), Health Valley, Healthy Ageing Network Northern Netherlands, Medical Delta, Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland and VitaValley. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Stichting Zorginnovatie Nederland
Website: http://www.zorginnovatie.nl
E-mail: info@zorginnovatie.nl
Organisatietype: Netwerkorganisatie, verbinden, versnellen
Specialisatie: Community, Zorginnovatieprijs
Bezoekadres: Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede
Postadres: Zonneoordlaan 17, 6718 TK Ede
KvK: 65508157

CONNECT MET Stichting Zorginnovatie Nederland


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0