Home Ons netwerk Partners Straight Systems

Straight Systems

Op maat gemaakte oplossingen voor al uw registratie- & betalingsuitdagingen. Dat is wat u krijgt wanneer u zaken doet met Straight Systems. U neemt met ons een zakenpartner in de arm die luistert naar haar opdrachtgevers en op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en een duidelijke positionering in de zorgbranche en het bedrijfsleven (bedrijfsrestaurants). We ontwikkelen zelf software die we ook gemakkelijk naar uw wensen vertalen. Zo krijgt u altijd een kassa- softwaresysteem waarmee u fouten vermindert en tijd bespaart. Ook kunt u uw afrekensystemen laten koppelen aan uw bestaande personele, administratieve of financiële softwarepakketten, waardoor u nog efficiënter en effectiever werkt. Bovendien hebben we onze software gedeponeerd bij Escrow, waardoor u altijd verzekerd bent van continuïteit in uw afrekensysteem.

Straight Systems is actief in de branches:  

  • Zorg: Breng de balans terug tussen mensen en marges. Verhoog uw gastvrijheid, flexibiliteit en efficiency met de kassasystemen van Straight Systems. 
  • Ziekenhuis: Verhoog uw gastvrijheid. Werk sneller en flexibeler en houd daardoor meer tijd over voor uw patiënten. Verlaag uw kosten en stel tegelijkertijd mensen weer centraal. 
  • Bedrijfsrestaurant: Introduceer Het Nieuwe Pauzeren in uw bedrijfsrestaurant. Trakteer uw organisatie op een multifunctionele ruimte met ruimere werk- en pauzetijden en versere maaltijden.
  • Leisure: Uw gasten komen bij u om te ontspannen en te genieten. Werk daarom efficiënter, sneller en gemakkelijker en zet gastvrijheid en persoonlijke aandacht op nummer één.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Straight Systems
Website: www.straight.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT, Investeerder
Bezoekadres: Kattenburg 29, 6651 AL, Druten, Nederland
Postadres: Kattenburg 29, 6651 AL, Druten, Nederland
KvK: 10036636

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Dorine Pluimers
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
d.pluimers@healthvalley.nl
+31651551076

Dorine Pluimers

Health Valley Partners