Maakt ambities waar
Home Ons netwerk Partners Studentalent DNL B.V.

Studentalent DNL B.V.

Met een landelijk netwerk biedt Studentalent toegang tot HBO/WO studenten en starters voor in de sectoren administratie, finance, zorg, IT en klantcontactcenters.

Organisaties huren in Nederland via Studentalent hoogopgeleide werknemers. Kortom, wij regelen professionele flexibiliteit, op de momenten dat daar behoefte aan is.

Studentalent is al 20 jaar de specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar parttime werkzaamheden, projecten en uitdagende startersfuncties. Organisaties in heel Nederland slagen er bij Studentalent in om hoogopgeleide werknemers binnen te halen.

Missie

De missie van Studentalent is het waarmaken van ambities. Ambities van onze eigen medewerkers, maar ook die van de studenten en onze opdrachtgevers.

Kennis

Met onze branche specifieke kennis en ervaring bieden wij de opdrachtgevers oplossingen om ambities te realiseren. Zo zetten we ons elke dag in om de studenten succesvol te begeleiden naar prikkelende banen en om opdrachtgevers te ondersteunen bij het vinden van ambitieuze medewerkers. Wij vinden het belangrijk mensen tot nadenken aan te zetten, uit te dagen en ambities waar te maken.

Talent

Studentalent biedt alle kennis en faciliteiten om maximaal en duurzaam te profiteren van de kwaliteiten van HBO/WO studenten. In een vergrijzende en snel veranderende arbeidsmarkt is duurzame instroom van jong talent cruciaal voor de continuïteit van organisaties. Studentalent helpt u bij het vinden van dit talent.

Werkwijze

Met onze werkwijze onderscheiden wij ons van reguliere uitzendbureaus. We staan bekend om onze persoonlijke aandacht, interesse en kennis van de doelgroep. Als doelgroepspecialist weten we de studenten optimaal te werven, te selecteren, te behouden en betrokken te houden.

Studenten

Onze studenten werken gemiddeld langer dan twee jaar bij onze opdrachtgevers, met een zeer laag verzuim en naar grote tevredenheid. Ze zijn flexibel inzetbaar, gemotiveerd en hebben een hoog leervermogen.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Studentalent DNL B.V.
Website: http://www.studentalent.nl
Organisatietype: Netwerkorganisatie
Specialisatie: Netwerkorganisatie
Bezoekadres: Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht
Postadres: Postbus 16004, 2500 BA Den Haag
KvK: 27243369

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Innovatie Manager Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners

RSS 2.0