mHealth een realiteit. Wij zijn gespecialiseerd in Mobile Health.
Home Ons netwerk Partners Synappz Mobile Health

Synappz Mobile Health

Team

Veel bedrijven maken apps. Maar Mobile Health is een vak apart. Samen met zorgprofessionals en patiënten de juiste mobiele oplossingen bedenken, ontwikkelen en implementeren is op z’n minst een flinke uitdaging. Met een stevige ervaring in beide werelden weten we waar we het over hebben.
 

Werkwijze

Een goede Mobile Health toepassing vereist een goed doordacht proces. Het is dan ook veel meer dan alleen programmeren. Het moet de verwachtingen van de gebruiker overtreffen, veilig en gevalideerd zijn, en wellicht CE-gecertificeerd worden. Wij hebben daar zo onze ideeën over.
 

Visie

Wij geloven dat mHealth de gezondheidszorg voor altijd zullen veranderen, niet in de laatste plaats door de patiënt meer inzicht te geven wat er gebeurt in het eigen lichaam en dit inzicht te gebruiken voor het verbeteren van de zorg. Synappz wil daarin een leidende rol spelen.
 

Portfolio

Wij zijn bevoorrecht te kunnen werken aan fantastische projecten met geweldige klanten. Elke Mobile Health toepassing is met passie bedacht en met zorg ontwikkeld. Er liggen nog zoveel kansen waar mHealth een rol kan spelen. Verdient uw medische app ook een plaats?

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Synappz Mobile Health
Website: http://www.synappz.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, eHealth, ICT
Bezoekadres: Dwarsweg 15, 5301 KB Zaltbommel
Postadres: Hazelaarlaan 8, 5342 HL Oss
KvK: 53188535

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Koen van den Hurk
Innovatie Manager Health Valley Netherlands
k.vandenhurk@healthvalley.nl
+31612092409

Koen van den Hurk

Health Valley Partners

RSS 2.0