A FAIR SHARE FOR EACH AND EVERYONE
Home Ons netwerk Partners The Share Council

The Share Council

Organisaties zijn steeds meer aan het worstelen om de juiste mensen aan boord te krijgen. En de juiste mensen zijn steeds meer aan het orienteren welke organisaties bij hen passen en willen dan ook bijdragen aan de organisatie die past bij hun waarden. Het gaat dus niet meer om het compenseren van je medewerkers door middel van een salaris of bonus. Nee, tegenwoordig draait het om veel meer dan werken van 8 tot 17.00 uur en je vaste contract.

Wij hebben het persoonlijk ervaren. We hebben elk meer dan 12 tot 14 jaar ervaring opgedaan bij corporate organisaties van de Olie & Gas industrie tot Software bedrijven. Deze kennis en ervaring wilden we inzetten bij kleinere bedrijven die qua waarden in het verlengde lagen van onze passies. Uiteraard is het dan logisch een vergoeding te krijgen voor de tijd en waarde die je toevoegt aan het bedrijf waar je mee samenwerkt. Maar de extra verbondenheid ontstaat niet van de hoogte van een salaris, wel van de mogelijkheid om mede eigenaar te worden van het bedrijf waarvoor je werkt. Het geeft een extra motivatie om het bedrijf verder te helpen, je verantwoordelijk te voelen, de juiste beslissingen te nemen voor jezelf alsook voor het team, samen succesvol te zijn en mee te profiteren wanneer het goed gaat. Naast verbondenheid is het qua liquiditeit aantrekkelijk om medewerkers te betalen met aandelen. Omdat deze vraag niet alleen bij ons ontstond maar we dit veel in de markt zagen terugkomen zonder dat daar een digitale oplossing voor beschikbaar was,  is The Share Council ontstaan.

Aanvullend is de drijfveer van The Share Council om iedere medewerker de mogelijkheid te geven mede eigenaar te worden van het bedrijf waarvoor hij werkt. Dit is ontstaan doordat we hebben opgemerkt, samen met iedereen die hier voor open staat, dat de kapitaal verdeling  op dit moment in Europa maar ook wereldwijd ongelijk verdeeld is. Een klein percentage van 1% van de wereldbevolking bezit op dit moment meer dan 50,1% van het totale wereldwijde vermogen. Dat is toch vreemd? De Franse econoom Thomas Piketty heeft onderzocht dat 1 van de oplossingen om deze verdeling gelijkwaardiger te maken opgelost kan worden door medewerkers mede eigenaar te maken van het bedrijf waarvoor ze werken. Dus onze missie vanuit The Share Council is dat elke ondernemer in Europa gemakkelijk de mogelijkheid zou moeten bieden om zijn medewerkers gedeeltelijk mede eigenaar te maken van zijn bedrijf. Simpel en snel.

The Share Council sluit perfect aan bij de golf van participatie aanvragen die er op dit moment is. Hiervoor is het geïntegreerde software platform specifiek ontwikkeld en blijven we door ontwikkelen om op een gemakkelijke en betrouwbare manier dit voor elke ondernemer beschikbaar te stellen. Direct aan jou als ondernemers maar ook aan jou als adviseur wanneer je jouw klanten adviseert participatie in te zetten. Zet dan niet alleen de juridische structuur op maar maak dit dan ook digitaal gemakkelijk beschikbaar.

Hebben we jou geïnspireerd, wil je gebruik maken van ons systeem of eens verder praten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Wij zijn altijd enthousiast nieuwe mensen te leren kennen en te ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken. Tot snel!

Bekijk hier (PDF) meer informatie over The Share Council en onze drijfveren. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: The Share Council
Website: https://www.thesharecouncil.com/
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT, Juridisch Advies, Netwerkorganisatie
Bezoekadres: Kuipersstraat 35, 1074 EE, Amsterdam, Nederland
Postadres: Kuipersstraat 35, 1074 EE, Amsterdam, Nederland
KvK: 69818371

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Ecosysteem directeur Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners