Home Ons netwerk Partners VIR e-care Solutions BV

VIR e-care Solutions BV

VIR e-Care Solutions wil met haar software bijdragen aan de verdere verbetering van de revalidatiezorg in Nederland. We werken voor de Medisch Specialistische, Geriatrische en 1e lijns Revalidatiezorg.

VIR e-Care Solutions is een innovatief bedrijf. We zijn er trots op voorop te lopen bij de ontwikkeling van een elektronisch cliëntendossier en rapportage-toepassingen. Ook de andere modules van ons informatiesysteem zijn zeer geavanceerd. Vanaf 2005 mogen we alle Nederlandse revalidatiecentra tot onze klanten rekenen. Maar ook andere organisaties voor specialistische zorg maken steeds meer gebruik van onze programmatuur en onze diensten.

Maar wij bieden meer dan programmatuur. Onze consultants denken met u mee: voor, tijdens en na de installatie houden zij een vinger aan de pols. Voor bijzondere wensen, de ontwikkeling van nieuwe programmatuur of koppelingen met andere systemen, opleidingen van uw medewerkers of tijdelijke vervanging van uw medewerkers, staan onze consultants u met raad en daad terzijde.
 

Software

VIR e-Care Solutions levert een specialistisch Revalidatie EPD en een zorginformatiesysteem ten behoeve van registratie, planning en facturatie. Daarnaast ontwikkelen en leveren wij modules voor onder andere eRevalidatie en onderzoek. 
 

Consultancy en opleidingen

Ook voor opleidingen en technische/ functionele consultancy kunt u bij ons terecht. Heeft u behoefte aan planningsondersteuning of heeft u advies nodig bij de reorganisatie van uw administratieve processen?
 

Detachering

VIR detacheert planners, applicatie-beheerders en facturatiespecialisten, voor langere en kortdurende vervanging. Allemaal met de nodige ervaring met het werken met Ecaris en/of het R-EPD. Allemaal in staat om snel in te springen. Dus in het geval van een tijdelijk tekort aan personeel door bijvoorbeeld ziekte of vakanties

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: VIR e-care Solutions BV
Website: http://www.vir.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, ICT, Revalidatie
Bezoekadres: Lunet 10d, 3905 NW, Veenendaal, Nederland
KvK: 40480122

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjam van den Bosch

Health Valley Partners