raad en daad
Home Ons netwerk Partners Zilveren Kruis

Zilveren Kruis

Elke dag toegang tot de beste zorg voor een betaalbare premie. Daar streeft Zilveren Kruis naar bij het inkopen van zorg. Maar dat niet alleen. Voor werkgevers en bedrijven zijn wij ook de adviseur als het gaat om Gezond Ondernemen. 

Gezond Ondernemen is investeren in gezonde en vitale medewerkers en organisaties. Het verhoogt de arbeidsproductiviteit, reduceert verzuim en draagt zo bij aan het behalen van de organisatiedoelen. Het is een effectieve manier om kosten structureel te reduceren en zorgt voor continuïteit van de ondernemer. Zilveren kruis staat ondernemend Nederland graag bij met raad en daad op een manier die past bij u en uw medewerkers. 

In Nederland is de gezondheidszorg goed geregeld en behoort tot de beste in de wereld. Maar de toegankelijkheid van goede zorg staat onder druk. De zorgkosten stijgen meer dan we met elkaar kunnen dragen. Zilveren Kruis voelt als marktleider de verantwoordelijkheid om een belangrijke rol te spelen in het oplossen van dit probleem. Doordat we een grote speler zijn, hebben we flinke inkoopkracht en dit levert u voordeel op. Hierbij zetten wij ons in voor optimale kwaliteit tegen een acceptabele prijs. Belangrijk voor u, voor werknemers en voor de maatschappij. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Zilveren Kruis
Website: http://www.zilverenkruis.nl
E-mail: jeroen.kemperman@zilverenkruis.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Zorgverzekeraar
Bezoekadres: Storkstraat 12, 3833 LB Leusden
Postadres: Postbus 444, 2300 AK Leiden
KvK: 30208637

CONNECT MET Zilveren Kruis


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0