Home Ons netwerk Partners ZorgopKoers B.V.

ZorgopKoers B.V.

ZorgopKoers handelt vanuit de volgende overtuigingen: patiëntbeleving en kwaliteit in de zorg worden steeds meer leidend voor de patiënt, de zorgverlener, de zorginstelling en de verzekeraar; de huidige signalen en richtlijnen vanuit de overheid versterken deze richting. De passie van de zorgprofessional staat op spanning met regelstromen en bureaucratie. Zorgpartijen die bewust en expliciet koersen op hun morele kompas zijn in staat integraal hoge kwaliteit te leveren.

ZorgopKoers kent 4 specialismen:


Zorg vanuit het hart

Mensen die in de zorg werken hebben van nature een groot hart. Als hun handelen mag aansluiten bij hun gevoel, dan klopt hun hart in het juiste ritme. Dat voel je aan de passie voor patiënten, voor elkaar en voor de organisatie als geheel. Het vergt moed om met elkaar te leren elkaars context beter te doorgronden, waardoor je echt als team vanuit je hart kunt handelen, elke dag. Dat is hart nodig en levert veerkracht op om alle veranderingen te kunnen en willen doorstaan.


Patiënt centraal

De patiënt centraal stellen in de bedrijfsvisie, in de dagelijkse processen (zowel in de zorg als aanverwante diensten) én in de manier waarop wordt gecommuniceerd met de bedoeling de relatie met de patiënt te versterken en tegelijkertijd de kwaliteit van de zorg te verhogen.
 

Gezonde organisatie

Voor goede zorg is een gezonde organisatie nodig. Vaak wordt hieronder verstaan goede instrumenten, procedures en systemen. Wat écht nodig is een aansturing en verantwoording in de geest van de maatschappelijke functie en gericht op de behoefte van de cliënt.
 

Innovatie en creatie

De grootste vijand van succes in de toekomst is succes in het verleden. Ofwel, succes heeft de verleiding in zich om niet meer als vanzelf continu bezig te zijn om jezelf kritisch in de spiegel te bekijken. Verse blikken zien meer. En de weerbarstige praktijk leert: het is altijd te vroeg totdat het – plotseling – te laat is.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: ZorgopKoers B.V.
Website: www.zorgopkoers.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Business development, Consulting, Juridisch Advies, Consultancy
Bezoekadres: Rauwbrakenweg 1 b, 5056 EJ, Berkel-Enschot, Netherlands
Postadres: Rauwbrakenweg 1 b, 5056 EJ, Berkel-Enschot, Netherlands
KvK: 64818780

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners