Word onderdeel van een online zorg-revolutie!

Verwelkom meer én relevantere cliënten in je praktijk

Zorgr

Wij zijn Zorgr. Een online zorgplatform dat zorgvrager en zorgaanbieder op een vernieuwende manier samen brengt. Fris, innovatief en een tikje eigenzinnig.

Hier zorgen wij voor:

  • Meer én relevantere cliënten in je praktijk
  • Significant betere online vindbaarheid
  • Ondersteuning in slimmer werken
  • Inzicht in je profiel-statistieken
  • Fris, eigentijds platform

Als Zorgr geloven wij in een betere match in zorg. Wij schudden de zorgmarkt wakker. Schouder aan schouder met zorgvuldig geselecteerde partners. Want het is tijd voor een frisse wind, voor omdenkers en regienemers.

Wij geloven dat zorg toegankelijker, efficiënter en persoonlijker kan. En dat gaan we laten zien ook!

Laat je zien op Zorgr. De rest doen wij.

Wij maken geluid voor je, een hoop geluid. Zowel online als offline. Dat resulteert in een groter doelgroepbereik en kwalitatief hoogwaardige matches. Je kunt er zelfs voor kiezen om direct boekbaar te zijn via ons platform.

Een betere match.

Op basis van een gezondheidsklacht én persoonlijke voorkeuren kan een zorgzoeker voortaan écht een betere match maken. Met behulp van goede informatie over behandelmethoden, diverse matchingscriteria en jouw persoonlijke profiel als zorgverlener, geven we mensen regie.

Geef zorg een gezicht.

Onderzoek wijst uit dat zorg persoonlijker mag. Een goede klik draagt bovendien bij aan hoe mensen zorg beleven. Je krijgt daarom bij ons niet zomaar een profiel, maar één waarmee je kunt laten zien wie je bent. Als professional én als persoon.

Slimmer werken.

We willen het je makkelijker maken. Want meer tijd en aandacht voor je passie, betekent betere zorg. E-health is in opkomst en wij maken je wegwijs in dit land vol van nieuwe mogelijkheden. Ook bieden we je tijdbesparende tools, zoals een online intake-formulier voor cliënten. Slimme toepassingen voor slimmer werken.

Doe je mee?

Dat kan al vanaf 10 euro per maand. Vroege beslissers krijgen hier zelfs een flinke korting op! Laat hier je gegevens achter en wij sturen je een bericht zodra onze website live gaat.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Kolibre B.V. (Zorgr)
Website: www.zorgr.nl
E-mail: info@zorgr.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, Netwerkorganisatie
Bezoekadres: Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven
Postadres: Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven
KvK: 58573224

CONNECT MET Zorgr


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0