Healthvalley Partnerpakketten

Partnerpakketten 2022

Health Valley is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie ecosysteem van Europa. We treden op als hét netwerk voor onze partners om vraagstukken uit de zorg te identificeren en te verbinden aan het bedrijfsleven om daarmee innovatieve technologische oplossingen versneld toe te passen en op te schalen.

Unieke voordelen netwerk

Ons netwerk bestaat uit ruim 230 partners, onderverdeeld in bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden, die lid zijn door middel van een betaald partnership. Gedurende het partnership, dat per kalenderjaar wordt verlengd, heb je als partner de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van alle voordelen van het netwerk. Denk hierbij aan: matchmaking gesprekken, toegang tot het netwerk, toegang tot ruim 40 events, deelname aan het jaarlijkse Health Valley Event, mogelijkheid tot business development of fieldlabs en nog veel meer.

Op-maat partnerpakket

Indien je partner wordt, krijg je jouw eigen innovatiemanager toegewezen. Samen met hem of haar ga je jaarlijks aan de slag om jouw partnership op-maat invulling te geven, zodat we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Partner worden
We hebben verschillende type partnerpakketten voor verschillende organisaties. Klik op het juiste partnerpakket type voor meer informatie:

In de algemene voorwaarden lees je hoe de bijdrage wordt vastgesteld.

Health Valley Event

Als partner krijg je gratis toegang dat het Health Valley Event, hét grootste zorginnovatiecongres van Nederland dat ieder jaar plaatsvindt in maart. Hier zijn 2,5 dag ruim 1200 bezoekers werkzaam aan innovaties uit de zorg, uit binnen- en buitenland aanwezig voor: matchmaking gesprekken, beursdeelname en deelname aan kennissessies.

Eerst kennismaken met Health Valley?
Wil je liever een keer vrijblijvend kennismaken met wie we zijn of wat we jou kunnen bieden? Neem dan contact op met ons op.

Opzeggen lidmaatschap
Verzoeken tot beëindiging van het partnership zijn effectief per 1-1 van het volgende kalenderjaar en moeten conform de algemene voorwaarden uiterlijk één maand voor het einde van het lopende kalenderjaar ingediend worden via het formulier afmelden partnership.

Wij geloven in samen impact maken om innovaties te versnellen. Wij zijn partner van Health Valley om samen te werken, up to date te blijven en onze eigen voortgang te delen. - Maartje Claassen, SARA Robotics
Met een klein, toegewijd team organiseert Health Valley een waanzinnige hoeveelheid bijeenkomsten en evenementen, waar allerlei disciplines uit onze sector elkaar ontmoeten. Vanuit dit netwerk krijgen we geregeld doorverwijzingen naar zorginnovaties. - Remco Hoogendijk, Sint Maartenskliniek