Arbol Healthcare Real Estate

logo Arbol Healthcare Real Estate
Website: www.arbolbv.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Bouw en elektrotechniek, Consulting
KvK nummer: 64396479

Adres

Meliestraat 38
5251 EJ
Vlijmen
Nederland

Social

Arbol Healthcare Real Estate Havezate 2

Wij initiëren, ontwikkelen en realiseren specifiek vastgoed en huisvesting voor de gezondheidszorg.

Passie, eenvoud en samenwerking zijn voor Arbol kernwaarden. 24 Uur per dag, 7 dagen per week. De gezondheidszorg heeft de laatste jaren forse veranderingen ondergaan en staat aan de vooravond van mogelijk nog veel grotere veranderingen. De technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan zó hard dat dit invloed gaat hebben op de zorgorganisaties en daardoor op de vastgoedportefeuilles en gebouwen.

Welke gebouwen dienen we te realiseren die toekomstbestendig en alternatief aanwendbaar zijn? Dit is een vraag waar we dagelijks mee bezig zijn. Dit is ons vak!

Arbol kijkt goed om zich heen om innovatieve toepassingen te vinden die mogelijk een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van het vastgoed. Ook (technologische) innovaties voor cliënten, patiënten of professionals, die niet direct een koppeling hebben met gebouwen kunnen impact gaan hebben op de ontwikkeling van nieuw vastgoed.

Arbol volgt de ontwikkelingen en innovaties op de voet, zowel nationaal als internationaal. Zowel gedurende deze zoektocht als bij de ontwikkeling van vastgoed zijn cliënten, patiënten of huurders leidend. In iedere opgave of project bezitten zij een prominente rol.

Vijf producten en diensten:

Advies

Vastgoed in de gezondheidszorg is kapitaalintensief en dient als bedrijfsmiddel optimaal te functioneren. Het succes is onlosmakelijk verbonden met de waarde die erin wordt geproduceerd, de diensten die erin worden verleend en hoe dit allemaal is georganiseerd. De toenemende complexiteit van de gezondheidszorg vraagt een volledig begrip van de inhoud en risico's van het vastgoed en de hierin functionerende organisaties. Wij kunnen een strategische analyse van uw vastgoedportefeuille, of delen hiervan uitvoeren en aanbevelingen doen die leiden tot een verbetering van uw organisatie en efficiëntie van uw onroerend goed.
 

Vastgoedontwikkeling

Het ontwikkelen van vastgoed is een van de kernactiviteiten van ons bedrijf. Wij helpen onze opdrachtgevers bij elke fase van de levenscyclus van het vastgoed, of individuele gebouwen. Vanaf het initiatief tot en met de uitvoering, met inbegrip van planning, financiering, verhuur en beheer van onroerend goed. Met meer dan 15 jaar ervaring in dit vak gingen vele opdrachtgevers u voor. Ons werk begint met het begrijpen van de strategische en zakelijke keuzes van onze opdrachtgevers. Een goed begrip en duidelijk inzicht in de visie is een vereiste om met onze ervaring de projecten tot ontwikkeling en realisatie te laten komen. Een flexibele, functionele, efficiënte en kosteneffectieve portefeuille of gebouwen zijn het resultaat dat wij nastreven.
 

Management

Arbol heeft de expertise en ervaring die nodig is om het beheer van vastgoed in de gezondheidszorg, in elke fase van de levenscyclus te kunnen doen. Opdrachtgevers vragen ons, vaak op interim basis, de vastgoedportefeuille te beheren en voor te bereiden op de toekomst. De gebouwen worden voorbereid en onderhouden zodat de gezondheid en veiligheid van patiënten, cliënten en medewerkers ten minste zijn geborgd, maar streven naar het bevorderen en verhogen van de efficiëntie en kwaliteit van het vastgoed. Cliënten, patiënten, huurders en medewerkers dienen kwaliteit en beleving te ervaren.
 

Finance

Vastgoed is kapitaalintensief en vormt een bedrijfsmiddel van de zorgorganisatie. Nieuwe initiatieven of projecten betekenen vaak een forse investering mee die slechts eenmalig kan worden besteed. Een goede businesscase van zowel de zorg- als vastgoedexploitatie is dan ook onontbeerlijk voor een goede en gedragen besluitvorming. Arbol maakt businesscases samen met u, die door banken worden herkend en eenvoudig en overtuigend leesbaar zijn. Voor de basis van de businesscase maken wij gebruik van de Canvas methodiek van Alexander Osterwalder. De mensen van Arbol hebben voor diverse zorgorganisaties de financiering verzorgd, zowel ongeborgd als geborgd door het Wfz.
 

Ontwerp

Het ontwerpen van gebouwen is een belangrijke discipline in de ontwikkeling van een gebouw. Door een ontwerp komen programma’s van eisen en wensen van opdrachtgevers tot fysieke vormen en beelden. Wij ontwerpen niet zelf maar werken nauw samen met architecten. Vaak selecteren wij architecten samen met onze opdrachtgevers. Door onze ervaring hebben wij een gefundeerde menig over bijvoorbeeld de indeling van plattegronden en de logistiek in het gebouw.

Afbeelding van Carla Roovers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Carla Roovers Innovatiemanager