Pro Persona

logo Pro Persona
Website: www.propersona.nl
Organisatietype: Zorginstelling
Specialisatie: GGZ
KvK nummer: 41053219
Careers: Jobs

Adres

Wolfheze 2
6874 BE
Wolfheze
Nederland

Social

Pro Persona

Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. In de regio’s Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze biedt Pro Persona specialistische zorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. De voor de cliënt meest effectieve behandeling is gebaseerd op de voorhanden zijnde degelijke wetenschappelijke kennis. Pro Persona doet wetenschappelijk onderzoek om de kennis over psychische aandoeningen te vergroten om effectievere behandelmethoden toe te passen of te zoeken naar nieuwe manieren om een goede diagnose te stellen. Daarmee kan de kwaliteit van de zorg die Pro Persona biedt verbeterd worden.
 
Meer dan 3500 medewerkers dragen bij aan de missie van Pro Persona: het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met psychische problemen of psychiatrische stoornissen door hen te genezen of weer grip op hun bestaan te laten krijgen en samen met hen een nieuw perspectief te ontwikkelen.
 
Voor sommige cliënten is uiterst specialistische zorg nodig. Bijvoorbeeld omdat de behandeling in een regionaal centrum voor GGZ onvoldoende resultaat biedt. Of vanwege een zeer zeldzame stoornis of een ingewikkelde combinatie van psychische en somatische problematiek. Deze cliënten kunnen terecht bij een van onze TOPGGz-afdelingen, die zeer gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg biedt op het gebied van angststoornissen en depressie. Hier wordt gespecialiseerde cliëntenzorg gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek en innovatieve behandeling.”

Afbeelding van Carla Roovers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Carla Roovers Innovatiemanager