Reinaerde

logo Reinaerde
Website: www.reinaerde.nl
Organisatietype: Zorginstelling
Specialisatie: Gehandicaptenzorg
KvK nummer: 30170001
Careers: Jobs

Adres

Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA
Utrecht
Nederland
Reinaerde 11 10 18Reinaerde0416

Mensen met een beperking ontwikkelen zichzelf en kiezen hoe ze willen leven. Medewerkers van Reinaerde dragen met hart en hoofd dagelijks bij aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van mensen met een beperking. Mensen met een beperking voelen zich thuis en doen ertoe in de samenleving. Medewerkers werken samen met anderen. We werken professioneel, respectvol en ondernemend

Midden in de samenleving ondersteunt Reinaerde mensen met een beperking in de ontwikkeling van hun eigen kracht. Dit doen we vanuit lokaal perspectief. De dienstverlening varieert van tijdelijke begeleiding tot langdurige zorg en behandeling en sluit aan op elke levensfase: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Onze activiteiten vervlechten we met die van andere relevante partners. Soms werken we als zelfstandige organisatie, vaak ook samen met andere organisaties in ketenvorm en/of allianties. De dienstverlening is afgestemd op de lokale situatie. De kaders vanuit de regelgeving zijn richtinggevend.

De dienstverlening is zo georganiseerd dat deze een bijdrage levers aan de kwaliteit van bestaan. Zelfstandigheid, sociale participatie en welzijn zijn de drie pijlers van kwaliteit van bestaan. Cliënten beslissen, waar mogelijk, over hun eigen leven.

Afbeelding van Carla Roovers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Carla Roovers Innovatiemanager