Relai

logo Relai
Website: www.relai.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT
KvK nummer: 77793188

Adres

Stationsplein 26
6512 AB
Nijmegen
Nederland

Social

Big Data Markus Spiske Skf7hxarcoc Unsplash

Snel en veilig keuzes maken op basis van data

Benut de kracht van data en krijg direct meer grip op je bedrijf door essentiële data te verzamelen, visualiseren en analyseren in op maat gemaakte dashboards.

Transformeer naar een datagedreven organisatie

Optimaliseer bedrijfsprocessen en stuur actief op doelen en KPI’s met real-time inzicht in een Power BI dashboard.

Over ons

Wij zijn Laurens-Jan en Leon, de eigenaren van Relai. Laurens-Jan draait achter de schermen aan de knoppen, Leon vertaalt dit naar de buitenwereld. Dat we beiden een totaal verschillende achtergrond hebben, is de reden dat we samenwerken. We vertalen termen als business intelligenceartificial intelligence en big data naar iets dat begrijpelijk en bruikbaar is. Samen maken we datagedreven werken toegankelijk voor organisaties die geen oneindig budget hebben om datateams in te huren. Van de grote corporates naar het MKB.

De term ‘zesde zintuig’ valt hierbij regelmatig. Wij zien data als een extra zintuig om waar te nemen. Inzichtelijk maken wat een energiebesparende maatregel nu echt oplevert voor milieu en portemonnee, een data dashboard bouwen dat de optimale laadmomenten van elektrische vrachtwagens laat zien en een productielijn 2% efficiënter maken wat leidt tot 75 uur minder downtime op jaarbasis. Dat zijn voorbeelden van hoe onze klanten datagedreven werken.

Leon zet Relai op de kaart en zorgt dat mensen weten wie wij zijn. Laurens-Jan bouwt ondertussen business intelligence dashboards, die de pijnpunten van productielijnen in kaart brengen. Dit doet hij trouwens niet alleen. Samen met nog twee data-experts pluizen ze alles uit en zetten de dashboards in elkaar.

De wereld zit steeds voller met data: slim om dit te benutten. Wij helpen je er graag mee.

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager