Respo Gadgets

logo Respo Gadgets
Website: getdormio.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Medical devices, Research & Development
KvK nummer: 73409537

Adres

Transistorweg 7S
6534 AT
Nijmegen

Social

Dormio Montage 1 Scaled

Respo Gadgets is een medisch bedrijf met als belangrijkste missie het bieden van slimme en praktische oplossingen voor slaapgerelateerde problemen.

Ons eerste product "Dormio" is een mondstuk voor de behandeling van het slaapapneu-syndroom. Het idee achter Dormio is ontwikkeld tijdens een promotieonderzoek aan het Biomedical Engineering Institute van de Boğaziçi University (Turkije).

Indrukwekkende resultaten die tijdens de wetenschappelijke onderzoeken werden behaald, motiveerden ons om onderzoek voort te zetten om het reeds gepatenteerde ontwerp te verbeteren met als primair doel een oplossing te bieden aan patiënten met het slaapapneu-syndroom.

Dormio

Dormio is een mondstuk met CE-markering dat kan worden gebruikt bij de behandeling van lichte tot matige slaapapneu. Dormio helpt gebruikers om te ademen door de ademstops en snurken te verminderen. De werking van Dormio is bewezen tijdens klinische studies en onderzoeken.
Tijdens de klinische onderzoeken verminderde Dormio de apneu & snurken% 96 voor een mild niveau en 75% voor een matig niveau. De frequentie en het niveau van snurken wordt aanzienlijk verminderd bij het gebruik van Dormio.

Afbeelding van Carla Roovers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Carla Roovers Innovatiemanager