seesoap

logo seesoap
Website: seesoap.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Gezondheid & Welzijn
KvK nummer: 80763049

Adres

Nagtglaslaan 20
1412 EH
Naarden
Nederland

Social

Seesoap Lindabouritiusphotography 49

Handzeep die je kunt zien. Handen wassen makkelijker, leuker en beter maken. Dat is onze missie.

Toen we tijdens de intelligente lockdown wegens het coronavirus in april 2020 thuis zaten en voor de zoveelste keer onze handen wasten popte het op: dit kan toch ook leuker? Makkelijker? Misschien zelfs wel beter? Want, eigenlijk weet ik helemaal niet wat ik nu doe…?

Corona is er en gaat voorlopig ook nog niet weg. De anderhalve meter samenleving is een feit en we zullen ons ernaar moeten schikken. Maar… hoe zal het straks zijn? Geven we elkaar wel weer een hand bij een ontmoeting of blijft het bij een vriendelijke glimlach, een elleboog of wat we dan ook allemaal verzinnen. Het simpele antwoord: we weten het niet.

Wat we wel weten is dat de hygiëne standaard hiermee ook voorgoed veranderd is. We hebben nog nooit zo bewust onze eigen handen gewassen en die van onze kinderen. Een ‘moetje’.

Maar je bent ondernemer of je bent een niet! En dus zie je ondanks de wereldwijde ellende door dit virus gelukkig ook mooie kansen! Als zelfstandigen werden ook wij flink geraakt door de coronacrisis. Maar minder werk, betekent meer tijd. Tijd voor bezinning. Tijd voor ideeën. Tijd voor actie. Want wij geloven dat we met z’n allen beter onze handen wassen als je kunt zien wat je doet. Als nog niemand een gekleurde zeep heeft gemaakt. Dan doen wij dat toch? And so it began...

Zo is SEESOAP ontstaan. We zijn nog volop in ontwikkeling, leren elke dag bij en groeien elke dag een beetje groter. Meer informatie is te vinden (en te bestellen) op de website. Kun je ons verder helpen? We komen graag met je in contact!

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager