The Share Council

logo The Share Council
Website: sharecouncil.co
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT, Juridisch Advies, Netwerkorganisatie
KvK nummer: 69818371

Adres

Kuipersstraat 35
1074 EE
Amsterdam
Nederland

Social

IT Big Data Globe Connect Photo 1451187580459 43490279C0fa

Met Share Council / medewerkersparticipatie / werknemersparticipatie geef je een aandeel in je bedrijf. Simpel, snel, voordelig en veilig via de blockchain.

Interessant voor Startups, MKB bedrijven en equity crowdfunders die medewerkers willen betrekken door waarde, dividend en/of stemrecht te geven zonder een overload aan administratie en Excelsheets.
De verdeling van waarde kan gescheiden worden door verschillende portefeuilles in te richten. Uiteraard is er rekening gehouden met vesting, good/bad leaver, etc. en krijgt elke transactie een onderhandse akte als bijlage voor juridische dekking.

Het TSC platform is gebouwd op basis van blockchain technologie. Een robuust, ondoordringbaar en veilig systeem dat naadloos schakelt met lokale wetgeving.
Dat maakt de notaris en accountant overbodig bij een juridische transactie als bedrijfsaandelen. Bij het aanmaken, maar ook bij het beheren en verkopen ervan.

We zien uit naar een nieuwe manier van ondernemen waarbij we samen met jullie impact willen hebben in onze maatschappij!

Interesse?
Kijk op onze website en gebruik onze blockchain technologie voor jouw eigen bedrijf. 

Afbeelding van Marc Kalf

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf National ecosystem director