Van Iersel Luchtman Advocaten

logo Van Iersel Luchtman Advocaten
Website: www.vil.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Juridisch Advies
KvK nummer: 20131818
Careers: Jobs

Adres

Wilhelminapark 15
4818 SL
Breda
Nederland

Social

Legal Pexels Photo 5668802

Van Iersel Luchtman is het advocatenkantoor voor u. Met specialisten op diverse disciplines en expertise in verschillende branches ondersteunen wij bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan wij ze bij in uitdagende tijden.

Met ruim 40 advocaten behoren wij tot de grotere advocatenkantoren in Zuid-Nederland. We opereren vanuit ’s-Hertogenbosch en Breda, maar staan cliënten bij door heel Nederland. Op internationaal gebied zijn we onderdeel van het juridisch netwerk IUROPE. Onze advocaten zijn zonder uitzondering betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al meer dan 60 jaar in de top van de advocatuur opereren.

Brancheteam zorg

Een aantal van onze advocaten hebben zich verenigd in het brancheteam zorg. Binnen dit brancheteam bundelen we alle relevante kennis vanuit advocaten die een link met de zorg hebben. Zorgaanbieders en andere partijen die actief zijn in de zorg dan wel producten of diensten leveren aan zorgaanbieders weten de weg naar de specialisten van dit brancheteam goed te vinden. Want of het nu gaat om zorgvraagstukken zoals zorginkoop, terugvorderingen van declaraties, governance, klachten en geschillen, samenwerking of ontvlechting, innovatie of privacyaspecten, ons brancheteam kent uw uitdagingen en is uw partner bij onderhandelingen, het vinden van oplossingen of anderszins. Kortom, wij weten wat er binnen uw sector leeft. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat u dagelijks bezighoudt. De juridische huishouding van uw onderneming verdient uw constante aandacht. Om te achterhalen waar de potentiële juridische risico’s liggen, kunt u deze in kaart brengen middels onze VIL Legal Scan. De scan bestaat uit negen verschillende thema's. Speciaal voor zorgprofessionals hebben we een verdiepende scan opgesteld. Klik hier om de scan te starten: Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor. 

Rechtsgebieden

Afbeelding van Helma van den Hurk

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Helma van den Hurk Innovatiemanager