VR MedicalSIM

logo VR MedicalSIM
Website: www.vrmedicalsim.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Business development, eHealth, Gezondheid & Welzijn, Consultancy
KvK nummer: 73287709

Adres

Boslaan 55
9591 BH
Onstwedde
Nederland

Social

VR Medicalsim

Wij bieden een totaal oplossing aan voor virtueel medisch simulatie onderwijs, door middel van het aanbieden van bestaande applicaties, maar ook de mogelijkheid om applicaties volledig op maat en naar wens te creeren

Virtueel simulatie onderwijs

  • Virtual Reality (VR) is een digitaal gecreëerde omgeving waarin cursisten volledig in worden ondergedompeld (immersed). Waarbij het gevoel bestaat in een ‘echte’ wereld te zijn en waarbij er interactie plaats kan vinden met de digitale omgeving, voorwerpen en objecten.
  • Augmented Reality (AR) is een digitaal gecreëerde toevoeging aan de werkelijkheid, waarbij de cursisten zich nog in de werkelijkheid bevinden. De cursisten kunnen hierin geen directe interactie hebben met deze digitale voorwerpen.
  • Mixed Reality (MR) is de combinatie van Augmented Reality (AR) of Virtual Reality (VR). Hier kunnen de cursisten wel directe interactie kunnen hebben met deze digitale projecties (AR) of de integratie van fysieke voorwerpen in Virtual Reality (VR). 

VR MedicalSIM heeft het grootste aanbod van medisch virtueel simulatie onderwijs binnen Nederland en België. 

Wat kunnen wij voor u doen

VR MedicalSIM biedt een alles-in-één oplossing voor alles wat u nodigt heeft voor de integratie van virtueel simulatie onderwijs in uw organisatie. 

  • Portfolio: VR medicalsim werkt met de meest toonaangevende ontwikkelaars van Extended in Nederland en het buitenland. Bestaande hoogwaardige applicaties worden door VR medicalsim in Nederland en België geïntroduceerd, geïmplementeerd en waar nodig aangepast
  • Development: VR MedicalSIM richt zich niet alleen op de distrubutie van bestaande (Extended Reality) software applicaties, maar biedt ook de mogelijkheid om Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality applicaties volledig op maat, naar uw wens te ontwikkelen.
  • Innovatie: Groot voordeel van werken met ons, is dat u toegang krijgt tot de meest hoogwaardige innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Extended Reality
  • Consultancy: Omdat het werken met extended reality een geheel nieuwe werkmethode is voor sommige bedrijven bieden wij graag wat hulp in het implementeren van deze nieuwe technologie binnen uw bedrijf of organisatie. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, of wenst te informeren naar de mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager