Thuis of onderweg, je baby slaapt sneller en langer met de PIKO Smart Sleeper

Met een gepatenteerde cocon, slimme huildetectie en white-noise/slaapliedjes die automatisch afspelen
Meer info

De PIKO Smart Sleeper

Ondersteunt je baby’s natuurlijke slaapritme door thuis en onderweg altijd dezelfde, verstilde slaapplek en het vertrouwde slaapritueel met geluid te bieden. 

Nominated for the Baby Innovation Award 2023
Meer info

De PIKO Smart Sleeper

Ondersteunt het natuurlijke slaapritme van je baby door thuis en onderweg altijd dezelfde slaapplaats en hetzelfde vertrouwde slaapritueel te bieden. De PIKO-slaper garandeert het beste slaapritme voor je baby, waar je ook bent: thuis in het wiegje, de box, op bed, op een zachte ondergrond, bij opa/oma of op vakantie. Want uit de wetenschap weten we: Altijd dezelfde, rustige omgeving en hetzelfde geluid als het bedtijd ritueel zijn herkenbaar voor je baby en helpen je baby in de meeste gevallen sneller en beter te slapen. De PIKO biedt u deze oplossing.

Winkel nu

De PIKO Sleeper helpt je baby sneller te slapen vanuit natuurlijke slaapritmes

Met gepatenteerd design en slimme technologie
Winkel nu

Geborgen comfort voor kleine dromers

De gepatenteerde constructie met doorschijnende Mesh-stof dempt het licht met 95%, vervaagt contouren en zorgt voor een prikkelvrije slaapomgeving. Je baby blijft altijd zichtbaar, ook als de cocon gesloten is. Gemakkelijk verstelbaar in twee maten. De kleinste maat past in een ledikant of co-sleeper, de grootste maat groeit mee met je baby tot ongeveer een jaar oud. Speelt slaapgeluiden af, bevat een nachtlampje en synchroniseert met de app. De Pod moedigt je baby aan om langer te slapen door automatisch geluiden af ​​te spelen op basis van huildetectie. Geluiden zijn onder meer: ​​witte ruis, wind, zee, baarmoeder en natuur. Maar je kunt ook geluiden uploaden of je eigen stem opnemen.

Winkel nu

Baby slaaptips

Bekijk alles
Je baby laten huilen ja-of-nee

Je baby laten huilen ja-of-nee

Huilen de enige taal is die je baby kan spreken. Je baby huilt als hij iets nodig heeft of ergens behoefte aan heeft. Dus is het goed om als ouder (proberen) te begrijpen wat je baby vertelt.

Slechte slaapgewoontes van je baby - en hoe je ze voorkomt

Slechte slaapgewoontes van je baby - en hoe je ze voorkomt

Eigenlijk bestaan slechte gewoontes in zijn algemeenheid niet. Wat voor de één een slechte gewoonte is, kan voor de ander prima werken. Het is dan ook voor iedere ouder en ieder kind weer anders. 

Voorkom wiegendood en volg de adviezen van veilig slapen

Voorkom wiegendood en volg de adviezen van veilig slapen

Baby's overlijden soms onverwachts in hun slaap, want ze leken gezond. Dat heet wiegendood. In Nederland gaat dit nog steeds om 2 baby's per maand. Dit is natuurlijk de grootste nachtmerrie voor ie...