Locatie Arnhem zijaanzicht

Rijnstate genomineerd voor beste zorg bij 'Samen Beslissen'



Rijnstate is genomineerd voor de prijs van beste zorg in de categorie ‘Samen Beslissen’. Dit is een mooie erkenning voor de manier waarop Rijnstate samen met patiënten beslissingen neemt over hun zorg. De nominatie is afkomstig van ZorgkaartNederland, die jaarlijks de best gewaardeerde zorgorganisaties van het jaar bekendmaakt. 

Dit jaar deden acht verschillende categorieën mee, waaronder ‘Samen Beslissen’. Elvira den Breejen, manager Kwaliteit, Wetenschap en Ontwikkelen: “Wat fijn om te horen dat onze patiënten ons zo waarderen, en dan vooral op "Samen Beslissen", een thema dat we ook erg belangrijk vinden binnen onze organisatie."

Top 5

De top 5 in deze categorie is bepaald aan de hand van de waarderingen die patiënten in 2023 hebben gegeven. Rijnstate is genomineerd samen met vier andere ziekenhuizen: Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, Medisch Centrum Leeuwarden, Radboudumc in Nijmegen en Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Samen beslissen

Bij ‘Samen Beslissen’ staat de patiënt centraal. De arts bespreekt samen met de patiënt de verschillende behandelopties, de voor- en nadelen van elke optie en de mogelijke risico’s. Samen beslissen ze vervolgens welke behandeling het beste is.

Feest in Rijnstate

Vandaag was er feest in Rijnstate vanwege de nominatie. De Patiëntenfederatie Nederland bracht een bezoekje aan het ziekenhuis om medewerkers te bedanken voor hun harde werk.

 

Patiëntenfederatie Nederland, Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate en Verpleegkundige Staf Raad Rijnstate

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland maakt traditiegetrouw de best gewaardeerde zorgorganisaties bekend. Dit doen zij per sector: de ziekenhuissector, thuis-, en verpleeghuiszorgsector, fysiotherapie en zorgklinieken. Per sector wordt een top 5 bekend gemaakt (binnen de top 5 wordt geen ranking bekend gemaakt).

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: