Collaboration Team Krakenimages Y5bvrlccx8k Unsplash

Samenwerkingen

Team Health Valley bouwt dagelijks actief aan de versterking van ons netwerk. 

We nodigen relevante partijen uit om mee te doen, een eigen bijdrage te leveren en te profiteren van ons ecosysteem. Op basis van een heldere, gedragen visie ondersteunen we de kracht van alle partners in ons netwerk. Dat doen we met kennis, contacten en praktische tools om ook hun uitdagingen te overwinnen. En tenslotte dagen we onze partners en onze regio uit om concrete doelen te verwezenlijken. Met het resultaat daarvan scherpen we onze visie steeds verder aan. Dat maakt de cirkel rond. 

Wij zijn een enthousiaste en ambitieuze club die samenwerking organiseert. Wij blijven betrokken tot het resultaat is bereikt. Wij mobiliseren onzichtbare krachten, brengen denkers en doeners bij elkaar en vinden samen creatieve en innovatieve oplossingen. We get things done. 

De professionals van ons team en onze bestuursleden hebben ieder hun eigen expertise, achtergrond en netwerk. Zij werken dagelijks samen èn met specialisten uit het veld, om de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd aan te pakken. Daarbij durven we te experimenteren en nieuwe wegen in te slaan. We werken bottom up en haken aan bij de vraagstukken van de zorg; de èchte thema's van deze tijd. 

Met onze lokale wortels in Gelderland en Overijssel versterken we het profiel van Oost-Nederland als toonaangevende regio op het gebied van Life Sciences, MedTech & Health. Think east! Tegelijkertijd leggen we als nationaal netwerk ook internationale verbindingen voor onze partners.

Health Valley participeert in verschillende initiatieven en projecten:

Inmiddels afgeronde projecten waar Health Valley bij betrokken was zijn onder meer:Embedded FieldLabsFasttrack eHealthZorg VerbindtC.I.A.L.E., EFRO Spinzo, In2LifeSciences, Leren van Corona, MIND (Medical Innovation NL/D), Red MedTech Ventures, Telemedicine and Personalized Care, Smart Systems en VR4REHAB.