Evenementen voor en door partners

Al jaren op rij is het Health Valley Event het grootste en meest toonaangevende evenement op het gebied van Life Sciences & Health in Nederland. De kracht van het event? Het is een van de weinige evenementen waar íedereen die zich bezig houdt met innovaties op het vlak van zorg samenkomt.

Het Health Valley Event trekt jaarlijks een enorm breed publiek van (technologische) innovatoren, artsen en andere zorgverleners uit cure en care, onderzoekers en investeerders. Wat al deze bezoekers - ongeacht hun specialisatie of achtergrond - verbindt, is dat ze werkelijk het verschil willen maken voor de patiënt. Met een inhoudelijk sterk programma van actuele thema’s, vooraanstaande sprekers, interactieve workshops, kansrijke netwerkmogelijkheden, een investorslounge en ruim podium voor vernieuwende initiatieven in de gezondheidszorg, is het Health Valley Event dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale spelers in zorginnovatie.

 

Wekelijks bijeenkomsten

Overigens worden er binnen het netwerk bijna wekelijks events, sessies en bijeenkomsten georganiseerd waar bedrijven, zorginstellingen, overheid en wetenschap samenkomen rondom zorginnovatie. Door Bureau Health Valley en door aangesloten partners. Zo organiseert Health Valley maandelijks open netwerkbijeenkomsten, themasessies en workshops over onder andere e-Health, medical devices, personalised medicine, financiering en zakendoen in het buitenland.Overigens worden er binnen het innovatienetwerk naast het Health Valley Event bijna dagelijks events, sessies en bijeenkomsten georganiseerd waar bedrijven, zorginstellingen, overheid en wetenschap samenkomen rondom zorginnovatie. Door Health Valley zelf, en door aangesloten partners. Zo organiseert Health Valley maandelijks open netwerkbijeenkomsten, themasessies, netwerkborrels en Health Valley Cafés waar ondernemers, onderzoekers en zorgprofessionals en overheid elkaar ontmoeten.


Bekijk de actuele evenementenagenda!

Health Valley Partners