Word ook een partner van Health Valley

Nieuw zorginnovatienetwerk van Europa

Vanaf 2022 bundelen wij onze krachten met Health Innovation Park, om zo voor jou als partner gezamenlijk het meest vooruitstrevende zorginnovatie netwerk van Europa te kunnen gaan vormen. Met onze wortels in Gelderland en Overijssel versterken we hiermee het profiel van Oost-Nederland als toonaangevende regio op het gebied van Life Sciences, Medtech & Health. We treden voor jullie op als hét (inter)-nationale netwerk, met als naam ‘Health Valley’, om vraagstukken uit de zorg te identificeren en te verbinden aan het bedrijfsleven en de kennisinstellingen. Daarmee kunnen we innovatieve technologische oplossingen versneld toepassen en opschalen, zodat we bijdragen aan passende zorg met en voor de eindgebruiker.

Jouw op-maat-partnerpakket 2022

Health Valley heeft 5 type partnerpakketten, namelijk voor Bedrijven, Zorginstellingen, Kennisinstellingen, Overheden en Associate Partner. Welk partnerpakket bij jouw bedrijf, instelling of organisatie past, wordt bepaald door het aantal medewerkers. In de algemene voorwaarden (General Terms and Conditions) lees je hoe deze bijdrage wordt vastgesteld. Uiteraard zullen we altijd kijken naar jouw behoefte als partner en zullen we het pakket op-maat jaarlijks invullen. We spreken onze partners dagelijks om in kaart te brengen waar de behoefte ligt en hoe wij hierop kunnen inspelen. Dit betekent ook dat aanvullende diensten of services ingekocht kunnen worden. 

Partners zijn jaarlijks een partnerbijdrage verschuldigd. In de algemene voorwaarden lees je hoe deze bijdrage wordt vastgesteld. Door onderstaand formulier in te vullen en je aan te melden als partner van Health Valley ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging van je aanmelding. Uiterlijk twee weken na de aanmelding wordt een digitale factuur verzonden aan de (financiële administratie van de) partner.  

  • 1) Algemene informatie
  • 2) Contactinformatie
  • 3) Factuurgegevens
  • 4) Postgegevens
Today
Soort organisatie*
Specificatie*
Health Valley Partners