Home Ons netwerk > Partnerpakketten

Health Valley Partnerpakketten

Chris-Doomernik.pngHealth Valley is Nederlands’ meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk. Samen met onze 250 partners, maken we samen de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk, door met elkaar impactvolle innovaties te versnellen. Wij werken vanuit Oost-Nederland, met vestigingen in Nijmegen en Enschede, voor heel Nederland én daarbuiten, in samenwerking met vele (inter)nationale partners. Wij dragen daarmee bij aan het creëren van bestendige bedrijvigheid en aan betaalbare, toegankelijke en kwalitatief goede gezondheidszorg. De gezondheidszorg staat namelijk onder druk, vooral door de COVID-19 pandemie werd dat des te meer duidelijk. Een vergrijzende bevolking, toename van mensen met chronische ziekten, zoals diabetes, dementie en hart- en vaatziekten, krapte op de arbeidsmarkt en een gestegen zorgvraag dragen hier alle aan bij. Om de zorg, ook in de toekomst, voor iedereen toegankelijk, betaalbaar en van optimale kwaliteit te houden, is het cruciaal zelfmanagement van burgers en patiënten te vergroten en tegelijkertijd de toename van de vraag naar zorg te beperken. We kunnen de zorg in de toekomst dus niet op dezelfde manier blijven aanbieden als nu. Hoe dan wel? Innovatie wijst de weg naar de oplossing.

In het netwerk van Health Valley verbinden we daarom onze partners, bestaande uit bedrijven, zorg-en welzijnsinstellingen, kennisinstellingen, overheden en eindgebruikers met elkaar. Indien ze elkaar kunnen versterken, brengen onze innovatiemanagers ze met elkaar in contact: één op één en in consortia, voor samenwerking in (inter)nationale projecten. Wij stimuleren samenwerking op het vlak van technologie en gezondheidszorg en werken aan thema’s als personalised medicine, medical devices en digital health. Partners in het netwerk werken samen en leveren een actieve bijdrage zowel in tijd als inzet. Door innovatie-, markt- en ondernemerskracht te bundelen, geven onze partners een onmiskenbare impuls aan de gezondheid en zorg én aan economische groei!

~ Chris Doomernik, directeur Health Valley Netherlands

Email.png c.doomernik@healthvalley.nl 
Telefoon.png +31 6 10560710

Jouw partnerpakket

Health Valley heeft vier partnerpakketten: het 1-ster, 2-sterren, 3-sterren- en 4-sterren-pakket. Welk partnerpakket bij jouw bedrijf, instelling of organisatie past, wordt bepaald door het aantal medewerkers. In de algemene voorwaarden (General Terms and Conditions) lees je hoe deze bijdrage wordt vastgesteld. Uiteraard zullen we altijd kijken naar jouw behoefte als partner.  We spreken onze partners dagelijks om in kaart te brengen waar de behoefte ligt en hoe wij hierop kunnen inspelen. Dit betekent ook dat aanvullende diensten of services uit andere partnerpakketten ingekocht kunnen worden. 

Button_AanmeldenPartnership.jpg

Download het partnerpakkettenoverzicht 2021 (PDF)

Ster.png ster-pakket € 750,- per jaar start-ups 75,- per jaar,
      indien maximaal 3 jaar ingeschreven bij de KvK
Ster.png Ster-(1).png  sterren-pakket   € 1.250,- per jaar    
Ster.png Ster-(1).png Ster.png   sterren-pakket € 2.500,- per jaar  
Ster.png Ster-(1).png Ster.png Ster-(1).png   sterren-pakket € 5.000,- per jaar  


* Wanneer ben je voor ons een starter?  

Health-Valley-5-Innovatiemanagers.png

Maak hier kennis met onze of jouw innovatiemanager(s): Marc Kalf, Victor Haze, Koen van den Hurk, Dorine Pluimers en Mirjam van den Bosch

Samen werken wij aan onze gezondheid en zorg van morgen!

Om het verschil te kunnen blijven maken als innovatienetwerk, kunnen we niet zonder onze partners. Als partner van Health Valley brengen we namelijk samen technologie naar de zorg, zorgvragen en -behoeften naar ontwikkelaars en innovatie naar de patiënt. Door jouw innovatie-, markt en ondernemerskracht te bundelen met andere partners in ons netwerk, geven wij samen een onmiskenbare impuls aan de zorg, stimuleren we economische groei en houden we de zorg betaalbaar. Zo maken we samen het verschil in Life Sciences & Health! 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Health Valley Partners