Home Ons netwerk > Partnerpakketten

Health Valley partnerpakketten 2020

Al meer dan tien jaar zet Health Valley zich onvoorwaardelijk in om het verschil te maken met Nederland's grootste innovatienetwerk in Life Sciences & Health. In die tijd zijn we uitgegroeid van een ambitieuze netwerkclub naar een internationale matchmaker op het gebied van innovatie in de Life Sciences & Health. Wij werken vanuit Oost-Nederland, met vestigingen in Nijmegen en Enschede, voor heel Nederland én daarbuiten, in samenwerking met onze partners. In ons netwerk versterken, ontmoeten en verbinden bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden elkaar. Door innovatie-, markt- en ondernemerskracht te bundelen, geven jullie als partner een onmiskenbare impuls aan de gezondheidszorg én aan economische groei.

Wij werken actief samen aan thema’s als personalised medicine, medical devices & robotics, eHealth en bouwen en wonen in cure en care. Samen brengen we technologie naar de zorg. Zorgvragen en -behoeften naar ontwikkelaars. En innovaties naar de patiënt. Het aantal partners van Health Valley Netherlands blijft dagelijks groeien net als de hoeveelheid succesvolle matches. 

Jouw partnerpakket

Health Valley heeft vier partnerpakketten: het 1-ster, 2-sterren, 3-sterren- en 4-sterren-pakket. Welk partnerpakket bij jouw bedrijf, instelling of organisatie past, wordt bepaald door het aantal medewerkers.  In de algemene voorwaarden (General Terms and Conditions) lees je hoe deze bijdrage wordt vastgesteld. Uiteraard zullen we altijd kijken naar jouw behoefte als partner.  We spreken onze partners dagelijks om in kaart te brengen waar de behoefte ligt en hoe wij hierop kunnen inspelen. Dit betekent ook dat aanvullende diensten of services uit andere partnerpakketten ingekocht kunnen worden. 

Button_AanmeldenPartnership.jpg

Download het partnerpakkettenoverzicht 2020 (PDF)

Ster.png ster-pakket € 750,- per jaar start-ups 75,- per jaar,
      indien maximaal 3 jaar ingeschreven bij de KvK
Ster.png Ster-(1).png  sterren-pakket   € 1.250,- per jaar  
Ster.png Ster-(1).png Ster.png   sterren-pakket € 2.500,- per jaar  
Ster.png Ster-(1).png Ster.png Ster-(1).png   sterren-pakket € 5.000,- per jaar  


* Wanneer ben je voor ons een starter?

1-sterpakket-HealthValley2020_.png 2-sterrenpakket-HealthValley2020_.png
 
3-sterrenpakket-HealthValley2020_.png 4-sterrenpakket-HealthValley2020.pngHV_partnerpakketten_website_1d.jpg


 

Samen werken wij aan onze gezondheid en zorg van morgen!

Om het verschil te kunnen blijven maken als innovatienetwerk, kunnen we niet zonder onze partners. Als partner van Health Valley brengen we namelijk samen technologie naar de zorg, zorgvragen en -behoeften naar ontwikkelaars en innovatie naar de patiënt. Door jouw innovatie-, markt en ondernemerskracht te bundelen met andere partners in ons netwerk, geven wij samen een onmiskenbare impuls aan de zorg, stimuleren we economische groei en houden we de zorg betaalbaar. Zo maken we samen het verschil in Life Sciences & Health! 

Zo maken onze innovatiemanagers het verschil....

Marc Kalf

“Hoe mooi is het om elke dag op te staan wetende dat je een bijdrage levert aan betere zorg voor iedereen en ondernemers helpt met het opschalen van hun bedrijf? Ik maak als innovatiemanager bij Health Valley het verschil door deuren te openen voor onze partners die voorheen gesloten leken.”
Email.png m.kalf@healthvalley.nl Telefoon.png +31 6 22389323
Geo.png Utrecht | Noord-Holland | Zuid-Holland | Flevoland | Zeeland


Dorine Pluimers

“Door mijn netwerk en ervaring in verschillende domeinen binnen de gezondheidszorg, maak ik als innovatiemanager dagelijks het verschil voor partners van Health Valley. Ik breng partners bij elkaar die niet wisten van elkaars bestaan, maar elkaar heel goed vooruit kunnen helpen. Mijn taak is geslaagd als een partner tevreden is en iets heeft gehad aan mijn advies of actie.” 
Email.png d.pluimers@healthvalley.nl Telefoon.png +31 6 51551076
Geo.png Overijssel | Groningen | Friesland | Drenthe


Victor Haze

“Als innovatiemanager binnen Health Valley gebruik ik mijn ervaring uit de zorg en het bedrijfsleven om de connectie te maken tussen deze twee bedrijfstakken op het vlak van personalised medicine, medical devices en robotics, eHealth en bouwen en wonen in cure en care. Ik loop vooral warm voor het ondersteunen van ondernemers door te kijken naar projectmogelijkheden, Europese programma’s en verandermanagementtechnieken.”
Email.png v.haze@healthvalley.nl Telefoon.png +31 6 83999327
Geo.png Internationaal


Koen van den Hurk

“Door me te verdiepen in de mensen binnen het zorglandschap, ben ik in staat de beste adviezen te geven die op dat moment aansluiten bij de vraag die leeft bij een partner. Door samen te zoeken naar mogelijkheden om de zorg beter en toegankelijker te maken, maak ik als innovatiemanager het verschil.”
Email.png k.vandenhurk@healthvalley.nl  Telefoon.png  +31 6 12092409
Geo.png Gelderland
 

Mirjam van den Bosch

"Ik maak als innovatiemanager het verschil door klaar te staan voor jou als netwerkpartner en zo samen te kijken naar mogelijkheden om innoverende ontwikkelingen te bevorderen. Het motiveert mij sterk om mijn ervaring en mijn netwerk in te zetten op het snijvlak tussen de wetenschap, overheid en het bedrijfsleven en zo een bijdrage te leveren aan nieuwe innovaties binnen de gezondheidszorg.” 
Email.png m.vandenbosch@healthvalley.nl  Telefoon.png  +31 6 82401996
Geo.png Noord-Brabant | Limburg | Gelderland


InnovatiemanagersHV_NL-2020.jpg


Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Even voorstellen: onze innovatiemanagers! 

Health Valley Partners