Home Ons netwerk > Partnerpakketten

Health Valley partnerpakketten

10 jaar Health Valley

Health Valley zet zich al tien jaar onvoorwaardelijk in om het verschil te maken voor bedrijven, kennisinstellingen, zorginstellingen en overheden. In die tijd zijn we uitgegroeid van een ambitieuze netwerkclub naar een internationale matchmaker op het gebied van innovatie in de Life Sciences & Health.

Stay connected

Om ervoor te zorgen dat we nu en in de toekomst verbonden blijven, relevante kwaliteit bieden en nieuwe initiatieven kunnen nemen, hebben we grondig naar onze dienstverlening, toegevoegde waarde en ontwikkeling als netwerk gekeken.

Jouw nieuwe pakket

Per 1 januari 2018 wijzigen de opzet en prijzen van onze partnerpakketten. Welk partnerpakket bij jouw bedrijf, instelling of organisatie past, wordt vanaf nu bepaald door het aantal medewerkers. Er zijn vier pakketten: het 1-ster-, 2-sterren-, 3-sterren- en 4-sterren-pakket.
 

Bekijk de inhoud van de partnerpakketten

 

Download hier het overzicht in pdf

HV_partnerpakketten_website_totaal.jpg

* Wanneer ben je voor ons een starter?


Afgestemd op jouw behoefte

Afgelopen periode hebben we vele tientallen partners gesproken om nog nauwkeuriger in kaart te brengen waar de behoefte ligt en hoe wij hierop kunnen inspelen. Dit betekent ook dat aanvullende diensten of services uit andere partnerpakketten ingekocht kunnen worden.

HV_partnerpakketten_website_1d.jpg

Oké, en nu?

Wie partner blijft, hoeft niks te doen. Begin december ontvang je automatisch een factuur voor het nieuwe jaar. Wie zich liever afmeldt, kan dat voor 1 december 2017 hier doen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Stap ook in

Het is tijd dat we deze stap zetten. Niet voor ons, maar voor onze partners. Geografisch gezien is ons netwerk  vele malen groter dan Oost-Nederland. Voor jou en andere partners staat hiermee de deur wagenwijd open voor meer business, meer profilering, meer kennisdeling en meer matchmaking.

Zo blijven we samen het verschil maken. Ook in de komende tien jaar.

Health Valley Partners

RSS 2.0