Home Ons netwerk > Partnerpakketten

Health Valley partnerpakketten

Health Valley zet zich als grootste innovatienetwerk in Life Sciences en Health al meer dan tien jaar onvoorwaardelijk in om het verschil te maken voor bedrijven, kennisinstellingen, zorginstellingen en overheden. In die tijd zijn we uitgegroeid van een ambitieuze netwerkclub naar een internationale matchmaker op het gebied van innovatie in de Life Sciences & Health. Het aantal partners van Health Valley Netherlands blijft dagelijks groeien net als de hoeveelheid succesvolle matches. 

Samen het verschil maken? Word partner!

Om het verschil te kunnen blijven maken als innovatienetwerk, kunnen we niet zonder onze partners. Als partner van Health Valley brengen we namelijk samen technologie naar de zorg, zorgvragen en -behoeften naar ontwikkelaars en innovatie naar de patiënt. Door jouw innovatie-, markt en ondernemerskracht te bundelen met andere partners in ons netwerk, geven wij samen een onmiskenbare impuls aan de zorg, stimuleren we economische groei en houden we de zorg betaalbaar. Zo maken we samen het verschil in Life Sciences & Health! 

AANMELDEN PARTNERSHIP

HV_partnerpakketten_website_1d.jpg

Jouw partnerpakket

Health Valley heeft vier partnerpakketten waar jij uit kan kiezen: het 1-ster-, 2-sterren-, 3-sterren- en 4-sterren-pakket. Welk partnerpakket bij jouw bedrijf, instelling of organisatie past, wordt bepaald door het aantal medewerkers.  In de algemene voorwaarden lees je hoe deze bijdrage wordt vastgesteld. Uiteraard zullen we altijd kijken naar jouw behoefte als partner en geven events, profilering en ondersteuning ook gericht invulling aan de behoeften van jou als partner.  We spreken onze partners dagelijks om in kaart te brengen waar de behoefte ligt en hoe wij hierop kunnen inspelen. Dit betekent ook dat aanvullende diensten of services uit andere partnerpakketten ingekocht kunnen worden.
 
Bekijk de inhoud van de partnerpakketten voor 2018 en WORD VANDAAG NOG PARTNER!

Download het overzicht in pdf. De inhoud van de partnerpakketten voor 2019 worden na de zomer gepubliceerd. 

HV_partnerpakketten_website_totaal.jpg

* Wanneer ben je voor ons een starter?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Health Valley Partners

RSS 2.0