bereikt, boeit en bindt

Bindinc.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt. Met kwalitatief goede uitgeefconcepten, met programma-informatie op maat, met een megabereik, met unieke doelgroepkennis én met innovatieve diensten en producten. Bindinc. is uitgever van o.a. de programmagidsen van de AVRO-TROS en KRO-NCRV. Met de programmagidsen worden wekelijks ca. 1,2 miljoen Nederlandse huishoudens bereikt. Dat zijn ruim 2,5 miljoen trouwe lezers per week. Bindinc. is daarmee in grootte de tweede uitgever van publiekstijdschriften in Nederland.

Bindinc. bouwt door te investeren in innovatie, en producten en diensten te ontwikkelen voor de huidige doelgroep. Het domein zorg is hierbij één van de aandachtspunten. Omdat consumenten veranderen, en daarmee de media ook, bouwt Bindinc. verder aan een mediatoekomst die rust op vier pijlers:
 
  • Bindinc. uitgeverij; Bindinc. verzorgt al jaren het gehele uitgeeftraject van A tot Z voor o.a. de titels van AVROTROS en KRO-NCRV. Van redactie, vormgeving en contentbeheer tot coaching, beheer, druk en verzending, ledenadministratie, traffic, marktonderzoek en advertentieverkoop.
  • Bindinc. Programma Data Services; een stabiele partner voor uitgevers, telecom- en kabelbedrijven en omroepen voor levering van programmadata voor zowel lineaire als non-lineaire programmering met de focus op alle mogelijke gebruiksvormen.
  • Bindinc. Kenniscentrum; kennisexpert als het gaat om doelgroeponderzoek binnen de doelgroepen familie en 50-plus. Met gedegen onderzoek wil Bindinc. alles te weten komen over deze koopkrachtige doelgroepen. De resultaten van deze onderzoeken zijn vertaald naar relevante inzichten die wij graag met u delen.
  • Bindinc. Custom Media; onderscheidend als specialist in relatiemedia. Onze professionals weten talloze doelgroepen te binden aan omroepen en verenigingen, maar ook aan goede doelen, zorginstellingen, ziekenhuizen, zorgverzekeraars en apothekers. Met media op maat en met formules om ook grootschalig uit te rollen. Voor unieke doelgroepen of juist het grote publiek. Bindinc. Custom Media adviseert over de inzet van de juiste middelen en over content voor het boeien én binden van uw doelgroep en vertaalt uw communicatiedoelstellingen naar ijzersterke uitgeefconcepten.

'Onze titels hebben een megabereik. Onze doelgroepkennis en ervaring met programma-informatie maken ons daarbij tot een interessante en relevante speler.' - Barent Momma, algemeen directeur Bindinc.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Bindinc. B.V.
Website: www.bindinc.nl
E-mail: anita.vanderaa@bindinc.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Gezondheid & Welzijn, Marketing & communicatie advies
Bezoekadres: 's Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum
Postadres: Postbus 580, 1200 AN Hilversum
KvK: 32060212

CONNECT MET Bindinc.


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0