Voorlichting, Instructie en Educatie

E-comvideo

E-comvideo heeft een innovatieve vorm van video communicatie ontwikkeld met de volgende opbrengsten: Door de toevoeging van inhoudelijke navigatie zal de kijker eerder de voor hem relevante informatie vinden. Calls-to-action maken de kijker betrokken en zorgt ervoor dat de informatie beter beklijft. Door het beantwoorden van vragen kan de kijker controleren of hij de informatie heeft begrepen. De techniek werkt op alle schermen zodat de kijker de informatie op alle mogelijke apparaten kan benaderen. Door de toenemende overvloed aan informatie en de afnemende aandachtscurve van website bezoekers hebben organisaties steeds meer de uitdaging om hun boodschap aantrekkelijk en duidelijk over te brengen.

Organisaties hebben steeds meer de uitdaging om hun boodschap aantrekkelijk en duidelijk over te brengen. Heeft uw organisatie ook nog een communicatieve uitdaging? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee. 

Bekijk ook E-comvideo item in de aflevering "Medische Ontwikkelingen" van het programma Samen Sterk (uitzending van 3 juni 2017)

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: E-comvideo
Website: http://www.e-comvideo.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: blended video, interactieve video, marketing & communicatie, ehealth, consultancy
Bezoekadres: Welgelegenlaan 21, 3971 HL Driebergen
Postadres: Welgelegenlaan 21, 3971 HL Driebergen
KvK: 61141070

Maak connectie met E-comvideo


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0