As a startup, where do you want to end up?

Find out how EYnovation™ can help you grow from local to global

EY

EY is wereldwijd toonaangevend op het gebied van assurance, tax, transactions en advisory. De inzichten en de hoge kwaliteit dienstverlening die wij leveren, helpen bij het creeëren van vertrouwen in de kapitaalmarkten en in economieën over de hele wereld. Wij ontwikkelen vooraanstaande leiders die samenwerken om onze beloften aan al onze stakeholders na te komen. Daarbij spelen wij een cruciale rol in het opbouwen van een beter werkende wereld voor onze mensen, voor onze cliënten en voor onze samenleving.

De aanduiding 'EY'​ verwijst naar de wereldwijde organisatie en kan verwijzen naar één of meer lidfirma's van Ernst & Young Global Limited, die elk een afzonderlijke rechtspersoon zijn. Ernst & Young Global Limited is een UK company limited by guarantee en verleent zelf geen diensten aan cliënten. Voor meer informatie over organisatie, kijk op ey.com.

De EY materialen op deze pagina zijn vervaardigd voor algemene informatiedoeleinden en zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als boekhoud-, fiscaal of ander professioneel advies. Raadpleeg uw adviseur voor specifiek advies.
 

EY marktsector Health

Onze multidisciplinaire benadering en specialistische kennis van de sector maakt ons een waardevolle gesprekspartner met hart voor uw zaak. In een markt die zich kenmerkt door een snelstijgende zorgvraag en begrensde financiële mogelijkheden zien zorginstellingen zich geplaatst voor een taak waar zelfs de meest doorgewinterde ondernemer zich nog wel eens achter de oren zou krabben. De spanning tussen vraag en aanbod, de veranderende regelgeving en de komst van nieuwe stakeholders dwingt u tot het nemen van strategische beslissingen om duurzame groei in uw bedrijfsvoering te integreren en kwalitatieve en efficiënte topzorg te garanderen. Terugkerende thema’s daarbij zijn:
  • Financiering en effectiviteit
  • Zorgvastgoed
  • Governance en duurzaamheid
  • Digital health
 

EY marktsector Life Sciences

Van nieuwkomers op de markt en herziene regelgeving tot aflopende octrooien en de toenemende uitdaging van chronische ziektes - de koplopers op het gebied van de biowetenschappen moeten een nieuwe richtingen slaan om in te spelen op het veranderende klimaat rond gezondheidszorg; een verandering die is gericht op gezondheidsresultaten en in gang wordt gezet door de patiënten zelf.

Ons Global Life Sciences netwerk brengt een wereldwijd team van professionals bij elkaar dat u kan helpen maximaal te presteren.
  • Biotechnology
  • Pharmaceutical
  • Medical technology


Meet EYnovation™

From local to global

Meet EYnovation™, EY’s program for startups and scaleups. Founded to guide you to the next level. Based on our experience working with startups and scaleups, we offer you a large number of financial and legal services subscription based. And above all, you will have access to our extensive international network.

Accelerate your growth journey. Join EYnovation today.  Find more info in this brochure (PDF). and the website www.eynovation.nl. 

About EYnovation™

Meet EYnovation: A partnership to guide you from startup to market leader. It’s a tailor-made subscription, with all our services you need to grow your business. And it offers you direct access to EY’s worldwide extensive network.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: EY
Website: http://www.ey.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: financieel advies, consultancy
Bezoekadres: Meander 861, 6825 MH Arnhem
Postadres: Meander 861, 6825 MH Arnhem
KvK: 08098315

Maak connectie met EY


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0