Isatis Health - Online ondersteuning aan de moderne onafhanklijke apotheek
Home Ons netwerk Partners Isatis Group

Isatis Group

Dagelijks werken wij met meer dan honderd collega's binnen zes business units aan unieke ICT-oplossingen voor uiteenlopende markten. Isatis Group heeft zijn oorsprong in de software-ontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen en externe klanten. Iedere business unit is productgeoriënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig! Onder de verschillende units vallen een of meerdere participaties. Zo werkt Isatis Care samen met VeiligheidNL en participeert Isatis Projects in Donysium.
 

Isatis_Health.pngIsatis Health

Isatis heeft jarenlange ervaring binnen de farmaceutische bedrijfskolom in Nederland. Vanuit deze kennis is rond 2008 een samenwerking ontstaan met de Nederlandse Apothekers Coöperatie (Napco), voor de ontwikkeling van een declaratieportaal voor de nieuwe dagprijs-systematiek in de zorg.

Dit project is de basis geweest voor het NControl project dat begin 2010 gestart is en heeft geleid tot de oprichting van Isatis Health en NControl BV.  Deze samenwerking ontwikkelt het hart van het systeem dat online ondersteuning biedt aan de moderne onafhanklijke apotheek.

Op dit moment werken meer dan 45 professionals bij Isatis Health aan de doorontwikkeling van dit apothekersplatform. Het dedicated development team bestaat uit diverse architecten, testers, functioneel ontwerpers, security officers, DBA's en software ontwikkelaars.

Medio 2014 zijn er meer dan 750 apotheken aangesloten op het NControl-systeem. Miljoenen vestrekkingen vormen de basis van de NControl-applicaties. Real-time koppelingen met apotheken worden meer dan 20 keer per seconde aangeroepen.  Het NControl-systeem vormt het hart voor tal van andere farmaceutische projecten, zoals een declaratieplatform (NCasso), het grootste online medische warenhuis (Leef) en mobiele applicaties (Medicijnkluis).
 

Isatis_Care.pngIsatis Care

Isatis Care richt zich specifiek op de ontwikkeling van kwaliteitsoplossingen met unieke content op het gebied van zorg en preventie. Middels deze oplossingen streeft Care ernaar om het werkproces van (zorg)professionals zo goed mogelijk te ondersteunen en de zelfredzaamheid van burgers te vergroten. 

Met een multidisciplinair team, bestaande uit acht Nederlandse werknemers en één collega in Bosnië, wordt al ruim tien jaar dagelijks gewerkt aan ICT-oplossingen op het gebied van zorg en zelfredzaamheid.

Isatis Care ziet samenwerking als een belangrijke meerwaarde. Zo wordt voor de Sociale Kaart intensief samengewerkt met Stichting MEE. De Gifwijzer is ontwikkeld in samenspraak met Veiligheid NL en wordt aanbevolen door het Oranje Kruis en het Rode Kruis.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Isatis Group
Website: http://www.isatis.nl/
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: software development, user experience, online marketing, design
Bezoekadres: Keizer Karel plein 32, 6511 NH Nijmegen
Postadres: Keizer Karel plein 32, 6511 NH Nijmegen
KvK: 09133018

Maak connectie met Isatis Group


Social

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0