Home Ons netwerk Partners TIAS School for Business en Society

TIAS School for Business en Society

TIAS School for Business and Society heeft vestigingen in binnen- en buitenland. Het TIAS-gebouw op de campus van Tilburg University is onze hoofdlocatie.

Het merendeel van de opleidingen van TIAS vindt plaats op de locaties Tilburg of Utrecht.


De wereld verandert in hoog tempo. Technologische, economische en sociale ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Bedrijven en instellingen zijn op zoek naar een duidelijker zingeving van hun activiteiten. Bij TIAS School for Business en Society werken we vanuit de gedachte dat economisch succes en maatschappelijke vooruitgang hand in hand gaan. Business is society en society is business, ze kunnen niet zonder elkaar. Business, overheden en samenleving hebben de uitdaging om in co-creatie de oplossingen voor morgen te realiseren. TIAS faciliteert hen bij hun zoektocht in deze nieuwe  context.

"Dat doen we bij TIAS door het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering”, zegt dean en director, prof. Kees Koedijk. “Andere vragen te stellen om te weten hoe het echt zit. Op zoek naar antwoorden met impact op organisaties, business en de samenleving. Nieuw leiderschap, van mannen en vrouwen die op de lange termijn denken. Professionals die aanvoelen wat de maatschappij nodig heeft, haar daarin willen opvoeden en daar onderdeel van willen zijn. En die begrijpen dat bedrijven en instellingen alleen succesvol kunnen zijn als ze ook hun maatschappelijke rol oppakken in plaats van alleen een focus op winst.

Onderzoek

Nieuwe perspectieven vragen niet alleen om kwalitatief hoogwaardig onderwijs, maar ook om hoogwaardig toegepast onderzoek. Aan TIAS zijn ruim 100 hoogleraren verbonden, allen met een zeer rijke ervaring in zowel de academische wereld als de praktijk.

Zij stellen nieuwe vragen in toegepast onderzoek dat TIAS organiseert in haar LABS. Dat zijn open platformen waar onze hoogleraren samenwerken met deelnemers van de opleidingen en met organisaties uit de private en publieke sector.

Co-creatie

De complexe uitdagingen van morgen vragen in toenemende mate om samenwerking tussen business, overheden en maatschappelijke organisaties. Nieuwe allianties tussen complementerende bedrijven en instellingen voor de ontwikkeling van nieuwe ideëen  en kennis en het genereren van creativiteit en onderscheidend vermogen. TIAS heeft partnerships met een breed scala aan bedrijven en instellingen in haar LABS. Daarnaast faciliteren wij de ontmoeting tussen zeer diverse bedrijven om co-creatief met elkaar te denken en te innoveren.

 

Business school van Tilburg en Eindhoven

Wij zijn de business School van Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven. Beide universiteiten met een sterk track record op het gebied van technologie, economie, management en samenleving. Met een breed portfolio van MBA’s, (executive) Masters, maatwerkprogramma’s, masterclasses en PhD  trekt TIAS jaarlijks 2400 deelnemers uit 25 landen. Dat doen we al meer dan 25 jaar.

Onze opleidingen worden goed beoordeeld. Door onze deelnemers, door  een toenemend aantal organisaties die kiezen voor een maatwerkprogramma en in mediaranglijsten. Volgens de Financial Times behoort TIAS tot één van de top business scholen in Europa.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: TIAS Business School B.V.
Website: http://www.tias.edu
E-mail: info@tias.edu
Organisatietype: Kennisinstelling
Specialisatie: WO
Bezoekadres: Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg
Postadres: Postbus 90153, 5000 LE Tilburg
KvK: 18062669

Social

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0